Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη τρεις Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Athletic Hall η καθιερωμένη τελετή λήξης των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΑΕΛ παρουσία πλήθους γονέων και νεαρών αθλητών.

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας ευχαρίστησαν παιδιά και γονείς για την άψογη συνεργασία και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Σημαντικότερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν σχεδόν δέκα χρόνια σε όλα τα φυτωριακά τμήματα της ΑΕΛ και υπέγραψαν φέτος το πρώτο τους συμβόλαιο ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, στην ανδρική μας ομάδα ο Στέφανος Σουλούκος και στον Απόλλων Λάρισας ο Αλέξανδρος Τσιούτσιας.

Τον Στέφανο βράβευσε ο επί χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας κ.Μιχαήλ Χρήστος ο οποίος εμφανώς συγκινημένος του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα προτρέποντάς τον να συνεχίσει να δουλεύει χωρίς να επαναπαύεται και να βελτιώνεται συνεχώς. Από τη μεριά του, ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΛ ευχαρίστησε τη διοίκηση του Σωματείου για την στήριξη που του παρείχε και τον κ.Μιχαήλ για όσα του πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια, για αυτά που έμαθε από εκείνον και για την πίστη και επιμονή που έδειξε στο ταλέντο του.

Τον Αλέξανδρο βράβευσε ο προπονητής του τα περισσότερα χρόνια στην ακαδημία και σημερινός αρχιπροπονητής κ.Βασιλείου Ιωάννης δίνοντάς του συγχαρητήρια για την είσοδο του στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (Football League) με την ευχή αυτό να είναι το πρώτο βήμα ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να σταδιοδρομήσει στο ανώτατο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λ. ευχαρίστησε και αυτός από την μεριά του την διοίκηση και τον κ.Βασιλείου για όσα του παρείχαν και ζήτησε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στον χώρο να παλεύουν συνεχώς για τα όνειρά τους με πείσμα και επιμονή.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους νεαρούς αθλητές τις ακαδημίας να παραλαμβάνουν τα αναμνηστικά τους διπλώματα για την συμμετοχή τους στην ΑΕΛ κατά την περίοδο 2017-΄18 από τα χέρια του Στέφανου και του Αλέξανδρου, να φωτογραφίζονται μαζί τους και να αποχαιρετούν τη χρονιά με την ιαχή «ΑΕΛ» να δονεί την ατμόσφαιρα!

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση