Πληροφορίες - Εγγραφές
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Ως ομαδικό άθλημα το Βόλεϊ ή Πετοσφαίριση, προάγει την κοινωνικοποίηση.  Η εκμάθησή του ενδυναμώνει όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες των ποδιών, των χεριών και του κορμού ενώ βελτιώνει την ευκινησία και την ακρίβεια των κινήσεων. Παράλληλα διευρύνει την ικανότητα συντονισμού και συμβάλει στη μεγάλη κατανάλωση ενέργειας.   Στην Ακαδημία της ΑΕΛ, το παιδί μπορεί να έχει την πρώτη του επαφή με το βόλεϊ από την ηλικία των 6 ετών μέσα από το παιχνίδι και τη γυμναστική και στη συνέχεια  να στελεχώσει τα αγωνιστικά τμήματα.

 

 

Φιλοσοφία

  • Στην οικογένεια της ΑΕΛ, η λέξη ακαδημία είναι συνυφασμένη με το τρίπτυχο Υγεία-Παιδεία-Αθλητισμός. Σεβόμενοι τις παραπάνω αρχές, εξασφαλίζουμε και προσφέρουμε στα παιδιά ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον, στο οποίο μέσα απο την καθημερινή φυσική δραστηριότητα θα αναπτύσσουν και θα βελτιώνουν συνεχώς την ψυχική και σωματική τους υγεία.
  • Στις Ακαδημίες μας ο Αθλητισμός αποτελεί μέρος της παιδείας ενός νέου ανθρώπου και η διάκριση του σε αθλητικούς αγώνες είναι η επιβράβευση του ήθους, του αγωνιστικού πνεύματος και του χαρακτήρα του και όχι μόνο της τεχνικής του δεξιότητας.

Σκοπός

  • Πρωταρχικός στόχος των Ακαδημιών του Σωματείου μας, δεν είναι μόνο η τεχνικά άρτια εκπαίδευση των νεαρών αθλητών, αλλά η εκπαίδευση τους στις αρχές του Αθλητισμού σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το «ευ αγωνίζεσθε» και τις αξίες της ΑΕΛ.
  • Μέσα απο την καθοδήγηση έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων στελεχών και προπονητών θα βοηθήσουμε να γίνουν τα παιδιά πολύ καλοί αθλητές αλλά και μαθητές.
  • Θα τα διαπαιδαγωγήσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκτήσουν χαρακτήρα, ήθος, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, υπευθυνότητα, εξασφαλίζοντας όλα εκείνα τα εφόδια που θα είναι χρήσιμα στην ζωή τους.

Στόχος και Όραμα

Θέλουμε να έχουμε ακαδημίες με υγιή στοιχεία, οι οποίες θα λειτουργούν με επαγγελματικά πρότυπα, καθώς και να ωθήσουμε όλο και περισσότερα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού.

Εμπιστευτείτε μας τα παιδιά σας και βάλτε την ΑΕΛ στο πρόγραμμα της οικογένειας σας.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

ΘΑΝΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ 6949071315 (ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 6973370074 (ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)

 

Τα Γυμναστήρια μας:

Κλειστό Γυμναστηρίο 1ου Λυκείου ( Ανθ. Γαζή)
Κλειστό Γυμναστηρίο 9ου Δημοτικού (Φιλιππούπολη)
Κλειστό Γυμναστηρίο 5ου Δημοτικού Σχολείου (Αγ.Κων/νος )
Κλειστό Γυμναστηρίο 12ου Γυμνασίου (Αμπελόκηποι )
Κλειστό Γυμναστηρίο 33ου Δημοτικού Σχολείου (Νέα Σμύρνη )
Κλειστό Γυμναστηρίο 5ου Γυμνασίου  (Ηρ. Πολυτεχνείου )

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση