Για ακόμα μία φορά κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών η Χριστινά Κόλλια. Η νεαρή Χαφ της ΑΕΛ θα συμμετέχει την ερχόμενη εβδομάδα στα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική ομάδα με αντίπαλο την ομάδα της Κύπρου.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΛ περιμένει την επανέναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου όπου η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αθήνα με τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Υπενθυμίζουμε ότι μετά από την απόφαση της ΕΠΟ η 4η αγωνιστική που αναβλήθηκε, ορίστηκε για τις 11 Δεκεμβρίου όπου η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ τις Αβαντίδες Χαλκίδας. Μέχρι τότε η ΑΕΛ δεν ρίχνει ρυθμούς και προετοιμάζεται για την επανέναρξη και ίσως δώσει και έναν φιλικό αγώνα.

AKADIMIA-1

Μπορεί στις «μεγάλες» να μην είχαμε αγωνιστική δράση όμως στις «μικρές» της ΑΕΛ είχαμε αγωνιστική δραστηριότητα όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα αρκετή.
Συγκεκριμένα τα κοριτσάκια της Ακαδημία της ΑΕΛ συμμετέχουν για ακόμα μία χρόνια στο Τουρνουά της τοπικής Ένωσης με στόχο την συλλογή εμπειριών.

Μάλιστα αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου θα δώσουν και έναν φιλικό αγώνα με την Γυναικεία ομάδα Άγιος Νέστωρ από την Καρδίτσα, η οποία και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Γυναικών.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση