Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΛ στην 3η αγωνιστική της Α' Εθνικής μέσα στην Καρδιτσομαγουλα, απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας.

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο εξαιτίας και των πολλών προβλημάτων τραυματισμών βασικών παικτριών που είχε, μπήκε με πιο ανασταλτικούς προσανατολισμούς θέλοντας να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές φάσεις μπροστά από την εστία της. Για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου το είχε καταφέρει και μάλιστα απείλησε και με κάποιες στημένες φάσεις. Όμως σε μία γιόμα του αντιπάλου στο 28' μέσα στην περιοχή, η άμυνα της ΑΕΛ δεν λειτούργησε σωστά  και με κάποια δόση τύχης η ομάδα της Καρδίτσας έκανε το 1-0 με την Βιολάρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Η πολύ καλή όμως τερματοφύλακας των αντιπάλων Καρντόσο από την Κολομβία, δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να το καταφέρει. Η ομάδα της Καρδίτσας εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε όπως και κάποια ατομικά λάθη των παικτριών της ΑΕΛ και έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Σε μία από αυτές τις φάσεις στο 81' η Κόντου έκανε το 2-0 για τις Ελπίδες μετά από εκτέλεση φάουλ και κακή αντίδραση της άμυνας.

Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από τα Τρίκαλα, με μόνο μελανό σημείο την φάση λίγο πριν το τέλος αγώνα, όπου σε εκτέλεση φάουλ της Σάλκουνιτς η οποία σημάδεψε την Χριστοφορίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή της Καρδίτσας, η τελευταία δέχθηκε αγκωνιά στον λαιμό από αντίπαλη παίκτρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει επιθετικό φάουλ!!!

KAR-4 KAR-3

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Νάση, Κούκου, Γαγάρα, Ρήγα, Σίσκου, Ζντράβκοβιτς, Κόλλια, Σάλκουνιτς, Χριστοφορίδη, Λόγου, Σρετένοβιτς
Αλλαγές: Γκατζογιάννη, Πουρλιώτη, Σπυροπούλου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασειάσου, Σωτηριάδη, Τσούκα, Αγγέλου

Η ομάδα της ΑΕΛ ευχαριστεί για την φιλοξενία την διοίκηση των Ελπίδων Καρδίτσας, όπως και την αθλητικογράφο κα Βάσω Γκατζούλη που ακολούθησε την αποστολή και κάλυψε τον αγώνα.

Η ΑΕΛ τώρα αγωνίζεται στην Κυριακή 13 Νοεμβρίου με τις Αβαντίδες Χαλκίδας στο στάδιο Αλκαζάρ με στόχο να επανέλθει στις νίκες για να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται και να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε μία Α' Εθνική όπου μετά και την οριστική προκήρυξη θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα ώστε με την αναδιάρθρωση που θα γίνει του χρόνου η Α' Εθνική να απαρτίζεται από 12 ομάδες.

KAR-6

Υπενθυμίζουμε ότι χορηγός της αποστολής, όπως και σε κάθε εκτός έδρας αγώνα, ήταν τα "ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ" τα οποία και ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.

Το βίντεο του αγώνα με τις φάσεις και τα γκολ.

 

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση