Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ΑΕΛ επικράτησε του Μαγνησιακού με σκορ 2 - 0 στο Στάδιο Αλκαζάρ κι έτσι τελείωσε τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ακριβώς όπως και η Ανδρική ομάδα!

 

Το συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα, με το τελικό 2 - 0 να είναι πλασματικό, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα όλες τις παίκτριες, όπου και έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο σήμερα το πρωί για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΕΛ-ΜΑΓΝ-3 ΑΕΛ-ΜΑΓΝ-2

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν την Ζωή Νάση και για τους γηπεδούχους οι Μαρία Χριστοφορίδη, Άννα Γαγάρα, Φαίδρα Λόγου και Μαριάννα Μπούμπα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ η Ρομίνα Τσούκα είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 56ο λεπτό του αγώνα, οι «βυσσινί» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με ιδανικό πλασέ της Φαίδρας Λόγου μετά από εξαιρετική πάσα της Μαριάννας Μπούμπα, ενώ το τελικό 2 - 0 και τη νίκη «σφράγισε» στο 60ο λεπτό η Μαρία Χριστοφορίδη με σουτ από θέση βολής μετά από όμορφη σέντρα της Δήμητρας Ρήγα.

Να σημειωθεί πως, πριν την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΛ βράβευσε και τίμησε την Δήμητρα Κουλοχέρη παίκτρια του Μαγνησιακού, καθώς κοσμεί τα γήπεδα χρόνια ολάκερα τώρα αλλά και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο κι ενώ είναι μητέρα δύο παιδιών. Φυσικά, η εν λόγω παίκτρια αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση προς τις άλλες παίκτριες.

ΑΕΛ-ΜΑΓΝ-5 ΑΕΛ-ΜΑΓΝ-7

Οι Συνθέσεις
ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Νάση, Κούκου, Αγγέλου (75' Τσία), Ρήγα, Γαγάρα, Πούλιου (65' Λιάγγα), Τσούκα (80' Σακελλάρη), Πουρλιώτη, Χριστοφορίδη, Λόγου, Μπούμπα.
Ενώ στον πάγκο βρέθηκαν οι: Βλασιάδου, Σωτηριάδη, Μιρτάϊ και Σιμούλη.

Μαγνησιακός (Θοδωρής Κατσιαμόρας): Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα (60' Καψάλη), Κουλοχέρη, Σιδεροπούλου, Ξανθή, Πέτση (76' Γιαμαλή), Διρβενιώτη, Χρυσικοπούλου (90' Αργυρίου), Ρούχα.

Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή βρέθηκε για να γιορτάσει τη νίκη της στο γνωστό ουζερί "Η ΜΟΥΧΑ", επί της Καρδίτσης, προσκεκλημένη του ιδιοκτήτη του καταστήματος κ. Χρήστου Κουτρομάνου, ο οποίος και φέτος συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα της ΑΕΛ.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ θα κάνει το ρεπό της στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου και έπεται ο αγώνας για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, εκεί όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Άρη σε ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό αγώνα, στις 14 Φεβρουαρίου.

ΑΕΛ-ΜΑΓΝ-4 -ΜΑΓΝ-8

Το τελευταίο και της Αγγέλου;

Η Διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί την Παναγιώτα Αγγέλου για την προσφορά της στην ομάδα της ΑΕΛ και της εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική της καριέρα. Η νεαρή αθλήτρια αποπεράτωσε τις σπουδές της στην πόλη της Λάρισας και τις επόμενες ημέρες αναμένετε να αποχωρήσει, πραγματοποιώντας έτσι κατά τα φαινόμενα την τελευταία της εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΛ. 
Η ΑΕΛ αναγκάζεται να αποχαιρετήσει ακόμα μία σημαντική αθλήτρια η οποία κοσμούσε με την παρουσία της τους αγωνιστικούς χώρους.

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και οι «μικρές»

Ακόμα μία νίκη πέτυχαν τα κοριτσάκια της Γυναικείας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στο Τουρνουά του Προπαιδικού. Αυτή τη φορά για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου, επικράτησαν επί της Νέας Πολιτείας με σκορ 2-0, με γκολ που σημείωσαν οι Μούκα και Ζαχείλα και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση του Ομίλου, γεγονός που καταδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στις Ακαδημίες της ΑΕΛ.

ΑΕΛ-ΝΠ-1

Αγωνίστηκαν: Αρζουμανίδου, Αθανασάκη, Γκαντούνα, Γκαντούλη, Ζαχείλα, Καπιτζήκα, Καραγιώργου, Κουμπαρά, Μήσια, Μούκα, Παυλοπούλου, Σκοτινιώτη, Στυμονιάρη, Τσιάρα, Χασανούδη.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση