ΞΑΝΘΗ-1

Τα χνάρια της αντρικής ομάδας ακολούθησε και η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, η οποία το Σάββατο που μας πέρασε επικράτησε στην Ξάνθη επί της τοπικής ομάδας Βασίλισσες Θράκης, με σκορ 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Η ομάδα της ΑΕΛ η οποία ταξίδεψε στην Ξάνθη με το λεωφορείο της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι για το οποίο ευχαριστεί θερμά τον κ. Αλέξη Κούγια, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό απέναντι σε μία δυνατή και έμπειρη ομάδα και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0 με την ΑΕΛ να έχει αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τις Λόγου, Χριστοφορίδη και Σαχναζαριάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει και τελικά κατάφερε στο 67' να σκοράρει με την Λόγου με πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στην συνέχεια χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή της Γαγάρας η οποία μπήκε ταχύτατα από τα δεξιά, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

ΞΑΝΘΗ-2

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Νάση, Κούκου, Βοϊκλή, Ρήγα, Σωτηριάδη, Σιμούλη, Πουρλιότη, Λόγου, Γαγάρα, Χριστοφορίδη, Σαχναζαριάν
Αλλαγές: Τσούκα, Τσία, Ζαχαράτου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Πούλιου, Σακελλάρη, Ακριβούλη

Για την συνέχεια του θεσμού η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στον Βόλο, την ομάδα του Μαγνησιακού.
Στο πρωτάθλημα στρέφει πλέον την προσοχή της η ΑΕΛ, η οποία και θα αντιμετωπίσει αυτή την Κυριακή στο Στάδιο Αλκαζάρ τον Μέντεκα Καλαμαριάς.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Ξάνθης όπως και τους παράγοντες της τοπικής ΕΠΣ για την άψογη φιλοξενία.

Δεύτερη νίκη για τα κοριτσάκια της ΑΕΛ

AEL-AP-1

Την δεύτερη νίκη τους πραγματοποίησαν τα κοριτσάκια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, στο Τουρνουά Προπαίδων(2004-05) της ΕΠΣΝΛ 2015-16.
Στην τρίτη αγωνιστική του Ομίλου η ΑΕΛ αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Λάρισας-2, τον οποίο και νίκησε με σκορ 4-0.
Τα γκολ για την ΑΕΛ σημείωσαν οι Στυμονιάρη, Σκοτινιώτη, Μούκα και Ζαχείλα.

Αγωνίστηκαν: Αρζουμανίδου, Αθανασάκη, Γκαντούνα, Γκαντούλη, Ζαχείλα, Καπιτζήκα, Καραγιώργου, Κουμπαρά, Μήσια, Μούκα, Παυλοπούλου, Σκοτινιώτη, Στυμονιάρη, Τσιάρα, Χασανούδη.

AEL-AP-3 AEL-AP-4

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση