ΑΕΛ-ΜΕΝΤΕΚΑΣ-2K

Με το ευρύ 6 - 0 η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ επιβλήθηκε του Μέντεκα Καλαμαριάς για το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής Γυναικών, στο παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Τα κορίτσια του Αχιλλέα Μαστοροδήμου μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Ξάνθη την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος και δεν βρήκαν καμία αντίσταση από την ομάδα της Καλαμαριάς.
Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τις Μαρία Χριστοφορίδη και Φαίδρα Λόγου, η ΑΕΛ επικράτησε με άνεση του Μέντεκα Καλαμαριάς κι έτσι έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες στο φετινό πρωτάθλημα, φθάνοντας τους επτά βαθμούς μέχρι τώρα.

ΑΕΛ-ΜΕΝΤΕΚΑΣ-1

Αρχικά, στο 24ο λεπτό η Μαρία Χριστοφορίδη με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ, μετά από κάθετη μπαλιά της Λόγου, «άνοιξε» το σκορ στον αγώνα, ενώ πέντε λεπτά μετά, η Φαίδρα Λόγου με σουτ οβίδα κέρδισε την τερματοφύλακα του Μέντεκα και διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ.
Στο 34ο λεπτό και πάλι η Φαίδρα Λόγου βρήκε δίχτυα με ιδανικό τελείωμα, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, η Μαρία Χριστοφορίδη πέτυχε το 4 - 0 για το συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 76ο λεπτό, η Φαίδρα Λόγου με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5 - 0 και παράλληλα σημείωσε χατ - τρικ!
Τέλος, στο 80ο λεπτό διαμορφώθηκε το 6 - 0 στην χθεσινή αναμέτρηση. Η Μαρία Χριστοφορίδη η οποία πέρασε όλη την άμυνα της αντίπαλης ομάδας, ανατράπηκε την τελευταία στιγμή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο και ανέλαβε να εκτελέσει η Γιώτα Ακριβούλη η οπoία και ήταν εύστοχη από τα έντεκα βήματα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

ΑΕΛ-ΜΕΝΤΕΚΑΣ-3 ΑΕΛ-ΜΕΝΤΕΚΑΣ-4

Η Σύνθεση ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου (57' Ακριβούλη), Βοϊκλή, Ρήγα, Πούλιου, Πουρλιώτη, Σιμούλη (46' Τσούκα), Γαγάρα, Μπούμπα (73' Σακελλάρη), Λόγου, Χριστοφορίδη.
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου, Λιάγγα, Ζαχαράτου, Τσία

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τη EUROPA SECURITY και το Σώμα Εθελοντών Ναυαγοσωστών Σαμαρειτών (παράρτημα Λάρισας) για την πολύτιμη βοήθεια στη διεξαγωγή του αγώνα.

Στη συνέχεια η ομάδα της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μαγνησιακό για τη 2η Φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος γυναικών.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση