2 νίκες και μία ισοπαλία για τους Προπαίδες

Με θετικά αποτελέσματα και πολύ καλές εμφανίσεις συνέχισαν οι ομάδες Προπαίδων της Α.Ε.Λ. στις αναμετρήσεις της 05.02.2011. Η αρχή έγινε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Μελισσοχωρίου όπου οι παίκτες της ΑΕΛ-1 πέταγαν πάνω στην λάσπη και απέναντι σε έναν αδύναμο Προμηθέα-3, νίκησαν με το αφοπλιστικό 0-11. Η ομάδα της ΑΕΛ-1 παρατάχθηκε με τους Μπουρονίκο, Κανταρίνο Ν., Καλφούτζο, Τσουμακίδη, Μαγγίνη, Καλόγηρο, Λέτσιο, μεμάι, Τζουμάκη, Μπόντε και Πρατσίλα, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αναστασίου, Μακρής Μαλλικόπουλος. Τα τέρματα σημείωσαν οι Μπόντε (4), Μαγκίνης (3), Τζουμάκης (2), Λέτσιος, Κανταρίνος Ν. Συνοδός αποστολής ο έφορος ποδοσφαίρικού τμήματος Αντώνης Γραβάνης.


Στην επόμενη αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΛ-2 και Πλατύκαμπου/Προμηθέα-2 το σκορ ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα παρά τη καθολική υπεροχή της ομάδος της Α.Ε.Λ. και τα δύο δοκάρια που είχε. Η ελλιπής λόγω ιώσεων ΑΕΛ-2 παρατάχθηκε με τους Ντόντη, Τριανταφύλλου, Καλτέκη, Αλεξίου, Τσιούπρος, Τσιούτσιας, Βαγενάς, Λιόντος, Καραγεώργος Β., Πατσούρας, Καραγεώργος Δ. Συνοδός αποστολής ο κ. Νίκος Λυντέρης που ανήρτησε " onclick="window.open(this.href, '', 'resizable=yes,status=no,location=no,toolbar=no,menubar=no,fullscreen=no,scrollbars=no,dependent=no'); return false;">VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα (και τα 2 δοκάρια της ΑΕΛ).

  

Η αγωνιστική έκλεισε με την αναμέτρηση Ατρόμητοι/Θύελλα2 - ΑΕΛ3 η οποία έληξε με δίκαιη νίκη των "μικρών" της ΑΕΛ με σκορ 1-3. Τα τέρματα για την ομάδα μας σημείωσαν οι Βαλαώρας, Τσιάτας, Τσιαντούλης. Αγωνίστηκαν οι Καλαμάτας, Κωστομοίρης, Μαστακούλης, Νικολούλης, Αρχοντής, Μακροβασίλης, Τσιαντούλης, Βαλαώρας, Γιαννακός, Τσιάτας, Τσιάρας, Πασπακώστας, Μπλάτσας, Παπαρσένος, Κωστούλης, Γιακουβής, Βούλγαρης, Κοσμοπουλος, Μπαλιάκος, Γιαννούσης, Λάιος. Συνοδός αποστολής ο Νίκος Κούτρας που αποθανάτισε εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα όπως το 3ο γκολ του Τσιαντούλη (κάτω).

embed video plugin powered by Union Development

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση