Ήττα για την ΑΕΛ-2

Η ΑΕΛ-2, υπό τις οδηγίες του Γ.Λιάπη, ηττήθηκε με σκορ 0-2 από την Ακαδημία Πλίτση-1 στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΝΛ, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Γ.Μητσιμπόνας Β'.
Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια, αν και τους ευνόησε το γεγονός πως η ομάδα της ΑΕΛ-2 είχε απουσίες και αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας από τους αντιπάλους τους. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο,το δεύτερο με τη λήξη αυτού λόγω έλλειψης συγκέντρωσης της ομάδας.
Η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ ήταν άψογη, η προσπάθεια τους αξιέπαινη και με τη συνεχή δουλειά και προπόνηση σύντομα και τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα. Συνοδοί αποστολής οι κ.κ. Χελιδόνης Γιάννης και Νάκας Γιώργος.

Σαρωτικοί οι Παίδες της ΑΕΛ-1

Στον άλλο αγώνα της ημέρας η ΑΕΛ-1 υπό τις οδηγίες του Νίκου Βλαχούλη και του συνεργάτη του Κώστα Παπαρίζου αποδίδοντας φανταστικό ποδόσφαιρο -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- συνέτριψε την παιδική ομάδα της αξιόλογης ακαδημίας ποδοσφαίρου Νίκη-Μιχαήλ με σκορ 0-6. Η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο (σκορ ημιχρόνου 0-5) ήταν εντυπωσιακή και δεν θα ήταν υπερβολή ότι βοηθούσης και της ομίχλης οι παίκτες μας "έκρυψαν τη μπάλα" με καταπληκτική κυκλοφορία και περίτεχνους συνδιασμούς.
Χατ τρικ σημείωσε ο Κίτσιος, 2 γκολ σημείωσε ο Κανταρίνος και ένα ο Δεσύλλας. Συνοδός αποστολής ήταν ο έφορος ποδοσφαίρου Αντώνης Γραβάνης.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση