4 στα 3 η ΑΕΛ!

alt

Τέσσερις προκρίσεις στην ημιτελική φάση των τριών Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.Λ. γεύτηκε η ομάδα της ΑΕΛ. Πρόκειται για το Εφηβικό τμήμα (Κ-17) του αρχιπροπονητή της ομάδας Νίκου Βλαχούλη, τα δύο Παιδικά τμήματα (Κ-15) των Γιάννη Βασιλείου και Νίκου Βλαχούλη και το Προπαιδικό τμήμα (Κ-13) του Θανάση Κυριλλίδη. Η πολύ καλή φετινή πορεία των ομάδων υποδομής της ΑΕΛ αποτελεί συνέχεια της σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς που συντελείται τα τελευταία χρόνια, με βασικό γνώμονα την βελτίωση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν, αρχικά, την Ομάδα Νεων (Κ-20) της ΑΕΛ, κάτι που συνέβη και την προηγούμενη σεζόν με τη προώθηση 8 παιχτών σε αυτήν.

 

 

4 στα 3 η ΑΕΛ!

alt

Τέσσερις προκρίσεις στην ημιτελική φάση των τριών Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.Λ. γεύτηκε η ομάδα της ΑΕΛ. Πρόκειται για το Εφηβικό τμήμα (Κ-17) του αρχιπροπονητή της ομάδας Νίκου Βλαχούλη, το Προπαιδικό τμήμα (Κ-13) του Θανάση Κυριλίδη και τα δύο Παιδικά τμήματα (Κ-15) των Γιάννη Βασιλείου και Νίκου Βλαχούλη. Η πολύ καλή φετινή πορεία των ομάδων υποδομής της ΑΕΛ αποτελεί συνέχεια της σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς που συντελείται τα τελευταία χρόνια, με βασικό γνώμονα την βελτίωση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν, αρχικά, την Ομάδα Νεων (Κ-20) της ΑΕΛ.

 

Δύο νίκες και μία ισοπαλία οι Παίδες της ΑΕΛ

alt

Μελιβοία/Άρης Λ. - ΑΕΛ ('99) 0-8

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Γιάννη Βασιλείου στην Μελιβοία, από την οποία πέρασε σαν σίφουνας επικρατώντας με το ευρύ 8-0. Πολύ καλό ποδόσφαιρο (βοήθησε ο άρτιος αγωνιστικός χώρος) και όμορφα γκολ έφεραν την νίκη και συνάμα την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση τερματίζοντας πρώτη στον όμιλό της. Άξια αναφοράς η πολύ καλή φιλοξενία της τοπικής ομάδας. Τα γκολ σημείωσαν οι Σπύρος (3), Μαστακούλης (3), Τσιούτσιας Αλ. και Ζιώγας. Έπαιξαν οι: Τσιούτσιας, Μαστακούλης, Νικολακούλης, Τσιούπρος, Κουτσογιάννης, Τσιούτσιας Αλ., Μακροβασίλης, Τσιαντούλης, Σπύρου, Μπλάτσας, Ζιώγας, Αρμάντο, Κουτσουνάκης, Παπακώστας, Καραγεώργος, Κωστομοίρης, Βαλαώρας, Λάιος. Συνοδός αποστολής: Γρηγόρης Σοφός.

ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ

alt

ΑΕΛ (2001) – Τοξότης (2) 1-0

Το «μικρό» Προπαιδικό του Κώστα Γούλα (γεννηθέντες το 2001) κέρδισε, με γκολ στο πρώτο λεπτό του αγώνα, τον Τοξότη. Καλή και παθιασμένη εμφάνιση της ομάδας μας στον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο του «Βιολογικού». Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο «βενιαμίν» της ομάδας Γ. Σκουλίδης (γεν. 2002). Η σύνθεση: Σουλούκος, Τσολάκης, Γκουτζουρέλας, Ρήγας, Ζυγούρης, Σκουλίδης, Πραγγαφίλης, Μαγιάκος, Καλφούντζος, Παπαδάκος, Χατζόπουλος Ι., Κόκκος, Μέτσο, Καμπέρης, Γκουγκίδης, Πετρούλης, Γκέκας, Γκρόζος, Ράχης. Συνοδοί αποστολής: Στέλλα Σταματάκη και Γρηγόρης Σοφός.

ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

alt

ΕΦΗΒΟΙ

AΕΛ(’96-’97-’98) - Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0

Κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα της Τσαριτσάνης, οι έφηβοι του Νίκου Βλαχούλη μετουσίωσαν στο δεύτερο ημίχρονο την υπεροχή τους σε γκολ με αποτέλεσμα την άνετη επικράτηση με σκορ 3-0 και συνεχίζουν να προπορεύονται στον όμιλό τους. Τα γκολ σημείωσαν οι Καραούλης (2) και Αλεξόπουλος. Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι: Φιλοκώστας, Κανταρίνος, Μηνάς, Καραούλης, Καψάλης, Συράκης, Τζουμάκης, Μπέτσιος, Μπαρούτας, Γκιουρσάνης, Δεσύλλας Κουμπόλι, Καλιακούδας, Γαρυφαλλόπουλος, Μαγγίνης, Αλεξόπουλος, Καλφούντζος, Ντάλλας. Συνοδοί αποστολής: Στέλλα Σταματάκη και Σπύρος Θεοχαρίδης.

ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ + VIDEO

alt

EΦΗΒΟΙ:

Πελασγιώτιδα - AΕΛ (’96-’97-’98) 0-4

Το Σάββατο 9 Μαρτίου οι έφηβοι του Νίκου Βλαχούλη κέρδισαν γήπεδο και αντίπαλο με σκορ 4-0 παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου τους μετά το πέρας και της 12ης αγωνιστικής. Πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος του «Μητσιμπόνας Β’» εξ αιτίας της κακοκαιρίας αλλά η ομάδα έδειξε την ετοιμότητα της έναντι κάθε αντιξοότητας που μπορεί να προκύψει σε έναν αγώνα. Τα γκολ σημείωσαν οι Τζουμάκης, Γκιουρσάνης, Μπαρούτας και αυτογκόλ. Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι: Φιλοκώστας, Κανταρίνος Ν., Κουμπόλι, Ντάλλας, Καραούλης, Καψάλης, Συράκης, Μπέτσιος, Μπαρούτας, Γκιουρσάνης, Δεσύλλας Καλιακούδας, Τζουμάκης, Γαρυφαλλόπουλος, Μαγγίνης, Αλεξόπουλος, Καλφούντζος, Μηνάς. Συνοδοί αποστολής: Στέλλα Σταματάκη και Σπύρος Θεοχαρίδης.

Στον αγώνα παραβρέθηκε ο Περιφερειακός προπονητής κ. Χασιώτης μένοντας απολύτως ευχαριστημένος από το επίπεδο των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, κάποιοι από τους οποίους ίσως αποτελέσουν εισηγήσεις του για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας Κ-15.

Σελίδα 1 από 3

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση