4 στα 3 η ΑΕΛ!

alt

Τέσσερις προκρίσεις στην ημιτελική φάση των τριών Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.Λ. γεύτηκε η ομάδα της ΑΕΛ. Πρόκειται για το Εφηβικό τμήμα (Κ-17) του αρχιπροπονητή της ομάδας Νίκου Βλαχούλη, τα δύο Παιδικά τμήματα (Κ-15) των Γιάννη Βασιλείου και Νίκου Βλαχούλη και το Προπαιδικό τμήμα (Κ-13) του Θανάση Κυριλλίδη. Η πολύ καλή φετινή πορεία των ομάδων υποδομής της ΑΕΛ αποτελεί συνέχεια της σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς που συντελείται τα τελευταία χρόνια, με βασικό γνώμονα την βελτίωση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν, αρχικά, την Ομάδα Νεων (Κ-20) της ΑΕΛ, κάτι που συνέβη και την προηγούμενη σεζόν με τη προώθηση 8 παιχτών σε αυτήν.

 

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

Κόντρα στην ομάδα από την οποία είχαν την μοναδική απώλεια βαθμών ως τώρα (Νίκη Μιχαήλ), οι Προπαίδες του Θ. Κυριλίδη (γεν. 2000) επικράτησαν με σκορ 4-1 και πέρασαν στη ημιτελική φάση του Πρωταθλήματός τους. Η εμφάνιση ήταν πάρα πολύ καλή και η βελτίωση των ποδοσφαιριστών σε σχέση με την αρχή της περιόδου εμφανής. Σκόραραν οι Θεοχάρης, Πατσιαούρας, Λιόντος και Ρουγκιώτης. Η σύνθεση της ΑΕΛ: Μπλαντέμης, Χατζόπουλος Μ., Χριστιανός, Καλαπανίδας, Τόσκα, Λιόντος, Φάκας, Καλύβας, Θεοχάρης, Πατσιαούρας, Ρουγκιώτης, Φάκας, Μπούσιας,Πουρνάρας, Παπατριανταφύλλου, Αραμπατζής, Σταμάτης, Βαλατσός, Κανταρίνος.

ΕΦΗΒΙΚΟ

alt

Με δύο νίκες επί της Νίκης Μιχαήλ έκλεισε τις υποχρεώσεις της φάσης των ομίλων το Εφηβικό τμήμα του Ν. Βλαχούλη τερματίζοντας σχετικά εύκολα στην πρώτη θέση. Για την 14η και τελευταία αγωνιστική, το Σάββατο 6 Απριλίου, η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 3-1 (Μπαρούτας, Καψάλης, Ντάλας). Η σύνθεση: Φιλοκώστας, Κανταρίνος Ν., Καλφούντζος Η., Καψάλης, Δεσύλλας, Αλεξόπουλος, Μηνάς, Μπαρούτας, Μαγκίνης, Φιλοκώστας, Τζουμάκης, Καραούλης, Γκιουρσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Κουμπόλι, Συράκης, Ντάλας, Μπέτσιος, Παπακωνσταντίνου, Σιακέι.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση