Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ μέσα στην Δράμα για να αναρριχηθεί ψηλά στην βαθμολογία αλλά και να πετύχει τον στόχο της άνετης και γρήγορης παραμονής στην κατηγορία. Η ΑΕΛ που σε ακόμα ένα παιχνίδι προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο απέναντι σε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, έμεινε τελικά μόνο με τι εντυπώσεις.

Η ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου μπήκε πολύ δυναμικά και κατάφερε στο 13' να σημειώσει το 0-1 με την Ζντράβκοβιτς. Στην συνέχεια η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε σε ακόμα δύο περιπτώσεις με την Σρετένοβιτς. Η ομάδα της Δράμας σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο απείλησε την εστία της ΑΕΛ μόνο με στημένες φάσεις και σε μία από αυτές κατάφερε να ισοφαρίσει με την αρχηγό της Παπαδοπούλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν αντίπαλο που πήγε το παιχνίδι στην δύναμη και στα νεύρα και μάλιστα έχασε και μία μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει και δεύτερο τέρμα με την Χριστοφορίδη. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει απειρία και να χάνει τον έλεγχο του αγώνα με αποτέλεσμα να αναγκάζετε να σφυρίζει συνεχώς και να μην μπορεί να υπάρξει ρυθμός στον αγώνα, δίνοντας μάλιστα και πολλά ανύπαρκτα φάουλ μπροστά από την εστία της Νάση. Τελικά η ΑΕΛ λύγισε στο 72' όταν σε μία αντεπίθεση η Κοκοβιάδου έκανε το τελικό 2-1. Στην συνέχεια η ΑΕΛ που δεν τα παράτησε σε καμία στιγμή, στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχη και δεν μπόρεσε να σκοράρει σε δύο φάσεις με την Σρετένοβιτς και την Γκατζογιάννη, με τον Νίκο Γκαλίτσιο να προβληματίζεται που σε ακόμα έναν αγώνα η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει το αποτέλεσμα που δικαιούταν.

DRAMA-2 DRAMA-3

Να σημειωθεί ότι η ατυχία είχε χτυπήσει την ΑΕΛ πριν την αναμέτρηση, μιας και ταξίδεψε στην Δράμα με αρκετά προβλήματα τραυματισμών της τελευταίας στιγμής.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Νάση, Κούκου, Γαγάρα, Σωτηριάδη, Γκατζογιάννη, Κόλλια, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη
Αλλαγές: Τσούκα, Πουρλιώτη, Μπούμπα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Σκοτεινιώτη, Σακελλάρη, Μπελμέζα

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Δράμας και τον κ. Λαζαρίδη για την φιλοξενία.

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη, στον εξ αναβολής αγώνα της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Α' Εθνικής. Πλέον μετά και από αυτήν την ήττα αλλά και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, τα επόμενα δύο παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιάδα Υμηττού, χαρακτηρίζονται ως τελικοί για την ΑΕΛ.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση