Συνέχεια στις συνεντεύξεις για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, με την Δήμητρα Λιάγγα να μιλά αυτή τη φορά για όλους και για όλα στην μέχρι τώρα πορεία της με τους «βυσσινί».

Η 19χρονη παίκτρια της ΑΕΛ μίλησε για τον λόγο που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, για την φετινή πορεία της ομάδας, ενώ τόνισε πως θέλει να μείνει και του χρόνου στο συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου.

 

- Δήμητρα, πες μας δύο λόγια για σένα:

«Είμαι στην ηλικία των 19 ετών και είμαι από το Ναρθάκι Φαρσάλων. Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από τα δέκα μου, αφού με πήγαιναν οι γονείς μου στο γήπεδο και το άθλημα αυτό μου άρεσε πολύ».

- Ποιος ήταν ο λόγος που ασχολήθηκες με το ποδόσφαιρο;

«Ένας σημαντικός λόγος που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο είναι ότι η μητέρα μου έπαιζε μπάλα και πιο συγκεκριμένα στον Κένταυρο. Εκείνη μαζί με τον πατέρα μου με έσπρωξαν στο να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο και φυσικά πήρα τα πατήματα της. Ακόμη, έχουμε παίξει και συμπαίκτριες με την μητέρα μου στην ομάδα της Βαμβακούς. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι στην Ζάκυνθο. Ήταν βέβαια λίγο περίεργα γιατί δεν ξέραμε πως να μιλήσει η μία την άλλη την ώρα του αγώνα. Έπρεπε να την φωνάζω με το όνομα της και αυτό μου ήταν λίγο δύσκολο...».

- Πως ήταν για σένα να παίζεις συμπαίκτρια με την μητέρα σου;

«Όπως προείπα, ήταν λίγο περίεργο και για τις δυο μας, αφού δεν ξέραμε πως να φωνάξει η μία την άλλη. Έχουμε παίξει σε αγώνα συμπαίκτριες εγώ, η μητέρα μου και η αδερφή μου η Χρύσα. Και οι τρεις ήμασταν στην άμυνα. Σε αυτό το παιχνίδι εμείς ήμασταν μέσα στο γήπεδο και ο πατέρας μου από έξω μας καμάρωνε. Τώρα η μητέρα μου και η αδερφή μου έχουν αποσυρθεί και πλέον παίζω ποδόσφαιρο μόνο εγώ».

- Η ΑΕΛ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ΄εθνική. Φέτος, πως βλέπεις τα πράγματα με τους «βυσσινί»:

«Η ομάδα μέχρι τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά. Είμαστε στη πρώτη θέση και θέλουμε να ανέβουμε στην Α΄εθνική. Με πολύ δουλειά η ομάδα θα κερδίσει την άνοδο και θέλουμε να είμαστε στην πιο πάνω κατηγορία».

- Ποιος είναι ο φετινός στόχος της ΑΕΛ;

«Πρώτα από όλα ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μία καλή και δυνατή ομάδα και μετά να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να ανέβουμε στην Α΄κατηγορία».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Θέλω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ στην ΑΕΛ και η ομάδα να παίρνει όσο γίνεται θετικά αποτελέσματα από τους αγώνες. Θέλω να μείνω, να συνεχίσω και του χρόνου στην ΑΕΛ».

- Βλέπεις διαφορά στην φετινή ομάδα από την περσινή ΑΕΛ;

«Ναι. Φέτος και μετά από μία επιτυχημένη χρονιά η ομάδα είναι πιο δεμένη και η νοοτροπία παιχνιδιού από πέρυσι είναι καλύτερη. Φέτος γνωρίζουμε η μία την άλλη και παίζουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίξουμε».

LIAGA-1

- Εάν δεν έρθει η άνοδος στο τέλος του πρωταθλήματος για τους «βυσσινί», πιστεύεις πως θα είναι μία αποτυχημένη χρονιά για την ΑΕΛ;

«Όχι. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα πιστεύω πως η ΑΕΛ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν θα είναι χαμένη η φετινή χρονιά. Δεν πιστεύω πως η ομάδα θα υποβιβαστεί αλλά πως θα τερματίσει πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Θα έχουμε πολύ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

- Ο κόσμος της Λάρισας βλέπεις να ακολουθεί την ομάδα στο γήπεδο;

«Μου έκανε εντύπωση από την αρχή ο κόσμος της Λάρισας, γιατί ήξερα ότι οι φίλαθλοι αγαπούν την ΑΕΛ αλλά δεν πίστευα ότι θα είναι τόσος κόσμος σε κάθε παιχνίδι της ομάδας στο γήπεδο. Είναι πολλοί αυτοί που έρχονται να μας στηρίξουν σε κάθε αγώνα εντός ή εκτός και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Η ΑΕΛ είναι μία οικογένεια και γι΄αυτό πρέπει οι φίλαθλοι να έρχονται στο γήπεδο να μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο sports bar «VERSUS», τους ανθρώπους τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση