×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Η ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αχιλλέα Μαστοροδήμο.

Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και έτσι μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για την επιτυχία και στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Στο πλευρό του θα βρεθεί και ο αρχιπροπονητής των Ακαδημιών της ΑΕΛ Γιάννης Βασιλείου εκτελώντας χρέη τεχνικού διευθυντή, ενώ τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων θα πραγματοποιεί ο Χρήστος Μιχαήλ.

Χρέη γενικού αρχηγού αναλαμβάνει η Αθανασία Τσακνάκη, ταμίας του τμήματος και υπεύθυνος οικονομικού ο Γεώργιος Τηλιόπουλος και φροντιστής της ομάδας θα είναι η Κατερίνα Τασιούλη. Τέλος υπεύθυνος ανάπτυξης της γυναικείας Ακαδημίας αναλαμβάνει ο Νικόλαος Γκοντούλας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η στελέχωση του διοικητικού σχήματος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Η διοίκηση του Σωματείου απευθύνει κάλεσμα και περιμένει από όλους τους φίλους της ΑΕΛ να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν σε αυτό το δύσκολο ξεκίνημα.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη Θύρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση