• Στα Γιάννενα για την άνοδο η ΑΕΛ

    Στα Γιάννενα για την άνοδο η ΑΕΛ

    Στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, που θα διεξαχθούν 4-8 Μαΐου στα Γιάννενα,  συμμετέχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ. Οι παίκτριες του Νίκου Kαλαθά... σκοπεύουν Περισσότερα...
  • 1

«Τρένο» η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΛ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

28 Ιανουάριος 2017

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΑΕΛ επί του Γ.Σ Ελασσόνας με 3-1 σετ και συνεχίζει να προελαύνει στο πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ. Στο πρώτο σετ η ΑΕΛ μπήκε ποιο αποφασισμένη και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους πέρνωντας διάφορα στο σκορ (9-4,13-5) το όποιο και διεύρυνε μέχρι το 15-5, κάνοντας εύκολα στην συνεχεία το 1-0.

Πανομοιότυπο με το πρώτο σετ ήταν και το ξεκίνημα στο δεύτερο με τις Βυσσινί να μην επιτρέπουν στην ομάδα της Ελασσόνας να απειλήσει κρατώντας σταθερά την διάφορα στο σκορ (9-5,17-12,21-13) και να κερδίζει με 25-16.

Στο τρίτο σετ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να πάρουν προβάδισμα (7-9, 8-14, 11-16) και παρά την αντίδραση της ΑΕΛ (19-23) έκαναν το 2-1.

Η ΑΕΛ ήταν εντυπωσιακή στο τέταρτο σετ κερδίζοντας με 25-17 εξασφαλίζοντας τη νίκη απέναντι σε ένα πολύ νεανικό και ελπιδοφόρο σύνολο, και παράλληλα από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Συνεχίζουν το αήττητο σερί τους τα κορίτσια μας καθώς αυτήν ήταν η 6η Νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος .

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με την Νίκη Βόλου.

Τα σετ:25-16, 25-16, 20-25, 25-17

ΑΕΛ: ( Δημήτρης Ιόβτσεβ ) Ανδρεάδη, Ιοβτσεβα, Καμπουρογιάννη, Κολοβέτσιου, Κοντογιάννη, Καραδήμου, Κουμπαρά, Λουκανίκα, Μπουφίκου , Μπρούτσου, Στανίση, Τεντολούρη, Χατζή, Χρυσοπούλου.

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(Βάιος Παναγιώτου):Μπαλογιάννη, Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Δίρβα, Διβράμη, Τσιγγέλη, Μπούσια, Κορακίδη, Πίγκα, Τσίμπα, Γεωργιάδη, Παναγιώτου, Χονδροθύμιου.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση