×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας ΑΕΛ 1964 που διορίστηκε από το Ειρηνοδικείο Λάρισας συγκροτήθηκε χθες 11.07.2013 σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Αντώνιος Γραβάνης
Αντιπρόεδρος: Ηλίας Φασούλας
Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Ολύμπιος
Ταμίας: Αναστάσιος Τριανταφύλλου
Ειδικός Γραμματέας: Παναγιώτης Μαγαλιός
Έφοροι ποδοσφαίρου: Σπυρίδων Θεοχαρίδης
Έφοροι μπάσκετ: Χαράλαμπος Γκιάστας
Έφορος στίβου: Νικόλαος Λιντέρης 
Μέλη: Μιχαήλ Παπουλιάκος, Ζήσης Χελιδώνης, Αθανάσιος Κανάκης.

2. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία (6-5) ότι η ημερομηνία  σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης με θέμα τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή νέων οργάνων του Σωματείου θα πρέπει να ληφθεί μόνον μετά τη δρομολόγηση των διοικητικών και αγωνιστικών εξελίξεων στην ΠΑΕ ΑΕΛ από τον μεγαλομέτοχό της και το αργότερο την 7η Σεπτεμβρίου 2013 (η άλλη πρόταση προέβλεπε αρχαιρεσίες την 01.08.2013). 

3. Μετά την αποχώρηση από τη συνεδρίαση των πέντε μελών του Δ.Σ. που μειοψήφησαν και ενώ προηγουμένως κάποιοι εξ αυτών είχαν δηλώσει παραίτηση, η συνεδρίαση του Δ.Σ. συνεχίστηκε με παριστάμενα τα λοιπά έξι (6) μέλη. Μπροστά στη δυσάρεστη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με την αποχώρηση των υπολοίπων και υπό την απειλή νέας προσφυγής στο Ειρηνοδικείο λόγω των παραιτήσεων (που θα συνεπαγόταν παράταση της αβεβαιότητας και ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση) και με γνώμονα την ενότητα και το καλό του Σωματείου, τα μέλη που η πρότασή τους είχε προηγουμένως πλειοψηφήσει, αποφάσισαν να θέσουν εκ νέου το θέμα σε ψηφοφορία και να συνταχθούν με την αρχικώς απορριφθείσα πρόταση για ημερομηνία της Γ.Σ. την 01.08.2013. Οι προφορικές παραιτήσεις ανακλήθηκαν.

4. Εγκρίθηκαν οι μέχρι σήμερα χειρισμοί της επιτροπής ποδοσφαίρου σχετικά με την προετοιμασία του Σωματείου για το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ανδρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική. Εξουσιοδοτήθηκε η επιτροπή ποδοσφαίρου να συνεχίσει τις σχετικές ενέργειες σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

5. Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση σε βάρος του Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΛ Μίμη Τσακμακίδη. 

6. Σχετικά με τη φημολογία παραχώρησης του AEL FC Arena από την Γήπεδο ΑΕ στην ομάδα της ΠΑΕ Βέροια, η διοίκηση της ΑΕΛ 1964 ομόφωνα εκφράζει τη διαφωνία της σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο που θα έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το κοινό αίσθημα κάθε Λαρισαίου, αλλά και με τον πρωταρχικό σκοπό παραχώρησης της έκτασης και κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΛ.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση