Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας συγχαίρει και ευχαριστεί τη Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Κ. Λάρισας για τις σημαντικές παρεμβάσεις της και τα πρόσφατα έργα που πραγματοποίησε εν μέσω πανδημίας στα κλειστά γυμναστήρια Αλκαζάρ, Νεάπολης και Αγ. Θωμά.
Με τη συνδρομή του υπαλληλικού προσωπικού του ΕΑΚΛ, η διοίκηση κατάφερε να χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κονδύλια και να υλοποιήσει χρόνια αιτήματά μας που ταλάνιζαν την καθημερινότητα των αθλητών αλλά και να δώσει τέλος στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με μεγάλο κόστος στο πρόσφατο παρελθόν . Με τα έργα αυτά, βελτιώνονται αισθητά οι συνθήκες προπόνησης και αγωνιστικών υποχρεώσεων αρκετών τμημάτων του Σωματείου μας, όπως και πολλών της πόλης.
Τα συγχαρητήρια μας και στον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τη βοήθειά τους επιβεβαιώνουν έμπρακτα, για πολλοστή φορά, το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για τον τοπικό αθλητισμό. Ιδιαίτερα δε με την προκήρυξη κατασκευής του νέου προπονητήριου Στίβου, δημιουργείται προοπτική μεγάλης ανάπτυξης για όλα τα σωματεία στίβου της πόλης, μεταξύ αυτών και της Α.Ε.Λ.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση