Σε συνέχεια των συζητήσεων του Δ.Σ. της Α.Ε.Λ. με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και με τα μέλη του Σωματείου στην Γενική Συνέλευση αυτού με θέμα την ανάληψη από μεριάς μας της λειτουργίας και οργάνωσης του τμήματος Κ-15 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ της περιόδου 2020-΄21 με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, όπως άλλωστε αποφάσισε η Γ.Σ., ενημερώνουμε ότι:
 
Απερρίφθη από την ΠΑΕ η έγγραφη απαίτηση μας για καταβολή στον λογαριασμό του Σωματείου του προϋπολογισμού του εν λόγω ποδοσφαιρικού τμήματος ύψους 27.500 € με την ταυτόχρονη υποχρέωση μας να παραδίδουμε όλα τα παραστατικά εξόδων του τμήματος στην ΠΑΕ. Απαίτηση που θα διασφάλιζε υποτυπωδώς την σωστή λειτουργία μίας ομάδας Νέων με το όνομα της ΑΕΛ.
 
Ως εκ τούτου δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος ανάληψης λειτουργίας της Κ-15 από μέρους μας στη Σούπερ Λιγκ, παρά μόνο ως Κ-16 στο οικείο Εφηβικό πρωτάθλημα, όπως κάνουμε τα περισσότερα χρόνια.
 
Καμία απάντηση δεν λάβαμε από την ΠΑΕ σε ότι αφορά την διευθέτηση των οφειλομένων της προς το Σωματείο τα οποία πηγάζουν από την μη καταβολή του ποσοστού 10% από τις εισπράξεις των εισιτηρίων κατά τις τέσσερις τελευταίες ποδοσφαιρικές περιόδους.
 
Παράλληλα, καλούμε την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. να σεβαστεί το δικαίωμα της κριτικής κάθε δημοσιογράφου και οπαδού της Ομάδας μας, είτε αυτήν στρέφεται σε πεπραγμένα της ΠΑΕ, είτε του Σωματείου, είτε οποιουδήποτε ΑΕΛικού φορέα. Η Α.Ε.Λ. πρέπει να ξαναμεγαλώσει κι αυτό επ’ ουδενί δεν συντελείται με λουκέτα, φιμώσεις, απειλές και μηνύσεις.
 
Τέλος ενημερώνουμε όσους τυχόν έχουν άγνοια πως ο διακριτικός τίτλος “Α.Ε.Λ.” ανήκει στο Σωματείο που ιδρύθηκε το 1964. Η παραχώρηση χρήσης, εκμετάλλευσης και αναφοράς αποτελεί βάσει νόμου δικαίωμα του Σωματείου μας.
Το Δ.Σ. της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση