ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ.Σ. ΠΡΟΣ Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.

Παρά την συνεχιζόμενη αδιαφορία σας για την λειτουργία των τμημάτων υποδομής της Α.Ε.Λ., τις συκοφαντικές σας δηλώσεις, τον κακό ως επικίνδυνο τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης των ομάδων νέων της ΠΑΕ (ιδιαίτερα της Κ-17), την μη συμμετοχή της Κ-15 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και τις ανεκπλήρωτες θεσμικές σας υποχρεώσεις προς το Σωματείο, ξεχωρίζοντας για ακόμα μία φορά το αγωνιστικό κομμάτι για το οποίο παλεύουμε μόνοι μας χρόνια τώρα, σας αποστέλλουμε τις καταστάσεις τμημάτων υποδομής για την συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης της ΠΑΕ, όπως μας αιτηθήκατε.

Τα παρακάτω αιτήματα-ερωτήματα απευθύνονται σε εσάς, όχι τόσο για να πάρουμε απάντηση εμείς που γνωρίζουμε τις απαντήσεις, όσο για να ενημερωθεί το φίλαθλο κοινό της ομάδας.

1. Ζητούμε να μας στείλετε ακριβές και γνήσιο αντίγραφο του περσινού φακέλου ώστε να διαπιστώσουμε ποια τμήματα υποδομής συμπεριλήφθηκαν σε αυτόν, δεδομένου ότι το περσινό σας αποτυχημένο εγχείρημα-έκτρωμα της σχολής ποδοσφαίρου της Αστραπής-ΑΕΛ δεν είχε καμία τυπική και νομική υπόσταση.

2. Ζητούμε να εξηγήσετε σε εμάς αλλά και το φίλαθλο κοινό την περσινή σας στάση, τη δημιουργία της ΑΕΛοαστραπής, ποια είναι η επίσημη Ακαδημία της ΑΕΛ και πόσοι ποδοσφαιριστές των ομάδα Νέων προέρχονται από την Ακαδημία μας.

3. Ζητούμε να ενημερώσετε πόσα χρήματα μέσω του 10% έχετε διαθέσει ως ΠΑΕ για την ανάπτυξη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ.

4. Ζητούμε να ανασκευάσετε και να ανακαλέσετε τις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις σας και όλες τις υπόλοιπες άστοχες, υποτιμητικές και προσβλητικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ και προσωπικές δηλώσεις του μεγαλομετόχου της.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση