Το Δ.Σ. του Σωματείου οφείλει να ενημερώσει τα μέλη του και το φίλαθλο κοινό για τα ακόλουθα:
Μετά τη σημερινή δήλωση αποχώρησης του μεγαλομετόχου κ. Κούγια από την ομάδα, για ακόμα μία φορά, επισημαίνουμε ότι προέχει ο αγώνας του Σαββάτου.
Η Γενική Συνέλευση των μετόχων την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, ως ανώτατο όργανο της ΠΑΕ, αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο θεσμικό τρόπο ώστε να αποσαφηνιστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις με νηφαλιότητα. Άλλωστε η αίτηση του Σωματείου για Διαχειριστικό Έλεγχο της ΠΑΕ, από τον περασμένο κιόλας Μάρτιο (υπόθεση που αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου), αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για το δίκαιο ορισμό του οικονομικού αντίτιμου.

Αναφορικά με το σημερινό λυπηρό παραλήρημα του μεγαλομετόχου, δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω, καθώς το μέλημα όλων, και κυρίως του Σωματείου όπως εκ του νόμου προβλέπεται, πρέπει να είναι η ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα της Α.Ε.Λ.

Επίσης ενημερώνουμε ότι η διοίκησή μας αποφάσισε να υπογράψει τα δελτία των ερασιτεχνών αθλητών των ομάδων Under, κάτι που ήδη γνωστοποιήθηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ. Φυσικά η ΠΑΕ είχε τη δυνατότητα να εγγράψει τους αθλητές ως εκπαιδευόμενους, αλλά όπως μας διεμήνυσε εγγράφως, δεν επιθυμεί να καλύψει το ποσό των 600ευρώ που απαιτείται για την έκδοση των δελτίων.

Θεωρούμε χρέος μας να επιδεικνύουμε υπευθυνότητα σε αυτό το θέμα ανήλικων αθλητών, παρά τους επαίσχυντους εκβιασμούς της ΠΑΕ ότι θα απαγορεύσει ξανά την είσοδο της Ακαδημίας της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA. Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε δυστυχώς να πούμε ότι εκπλαγήκαμε, που για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης ανήλικους αθλητές-παιδιά.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση