×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ Σ.Ε.Φ. 2013
sef-2013

Ελπίδες για το μέλλον άφησαν οι αθλητές μας, με την παρουσία τους στην ημερίδα Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Σ.Ε.Φ.

Η αποστολή έφυγε νωρίς το πρωί αποτελούμενη από τους δύο προπονητές Χρήστο Γκόλτσο και Γιάννη Ακριβούλη, τους τέσσερις αθλητές και τον έφορο του τμήματος.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές μας, που εκτός από τον έμπειρο της παρέας, Σταύρο Λάνταβο ο οποίος έχει τρέξει ξανα σε κλειστό Στίβο, για τους υπόλοιπους ήταν η παρθενική τους συμμετοχή και δυσκολεύτηκαν αρκετά να συνηθίσουν το πολύ ελαστικό ταρτάν. Παρ' όλα αυτά όμως η παρουσία τους κρίνεται επιτυχημένη.

  • Ο Χρήστος Μαγρίπης (γεννημένος το 1998) βγήκε 2ος στους Παμπαίδες (98-99) στα 60μ. με χρόνο 7:48 και 7ος στους Παιδες (96-97) στα 200μ. με χρόνο 23:88, τρέχοντας στα τελευταία 100 μέτρα ουσιαστικά χωρίς ισορροπία.
  • Ο Νικόλαος Μασούρας στο μήκος με επίδοση 5,94 στο πρώτο του άλμα, φάνηκε πολύ επηρεασμένος από την ελαστικότητα του ταρτάν με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κάνει άλματα κοντά στις επιδόσεις του. Τελικώς στην γενική κατάταξη ήταν 18ος, σε έναν αγώνα που νικητής αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Λούης Τσάτουμας.
  • Ο Σταύρος Λάνταβος τελικά έχασε την πρώτη θέση στη σειρά του, στο photo finish, και κατετάγη 2ος με χρόνο 7:45. Την ίδια θέση (2ος) κατέλαβε και στα 200μ. με χρόνο 23:63.
  • Τέλος η Βάγια Ακριβούλη κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση στα 200μ, κατετάγη στη σειρά της με χρόνο 27:47, μία επίδοση που την έφερε στην θέση στις Κορασίδες και στην θέση στις Γυναίκες στην γενική κατάταξη. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά και στα 400μ. όπου λόγω απειρίας δεν "μπήκε" ποτέ στον αγώνα και τελικά κατετάγη στη σειρά της με χρόνο 64:20.

Οι αθλητές πέρα από τις διακρίσεις και τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισαν, μέτρησαν και τις δυνάμεις τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που μόλις ξεκίνησε. 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση