×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ 1964

ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για το Σωματείο μας το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων Παίδων & Κορασίδων (αθλητές γεννημένοι 95-96) που διεξήχθη σήμερα στο Στάδιο Αλκαζάρ. Οι δύο αθλητές της ΑΕΛ 1964 που έλαβαν μέρος στους αγώνες, κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορίας τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η διοίκηση του Σωματείου συγχαίρει τους δύο αθλητές και τους εύχεται καλή συνέχεια εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα στο Έξαθλο των Παίδων ο Νικόλαος Μασούρας με Προπονητή τον Χρήστο Γκόλτσιο, έχοντας πολύ καλή παρουσία σε όλα τα αγωνίσματα, κατέλαβε την δεύτερη θέση με 2937 βαθμούς.

alt

Την ίδια θέση κατέλαβε και στο Πένταθλο των Κορασίδων η Βάγια Ακριβούλη με Προπονητή τον Γιάννη Ακριβούλη. Η νεαρή αθλήτρια παρότι δεν έκανε καλό ξεκίνημα τελικά κατάφερε και πήρε τη δεύτερη θέση με 2133 βαθμούς.

akrivouli

Τα αγωνίσματα στο έξαθλο των Παίδων είναι: 110 ΕΜΠΟΔΙΑ - ΜΗΚΟΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ - ΥΨΟΣ - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ - 1000

Στο πένταθλο των Κορασίδων είναι: 100 ΕΜΠΟΔΙΑ - ΥΨΟΣ - ΜΗΚΟΣ - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ - 600

Υπενθυμίζουμε ότι κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές νέων αθλητών στην Ακαδημία Στίβου της ΑΕΛ 1964.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία μας στο στάδιο Αλκαζαρ στη Θύρα-3, από τις 5 μ.μ. ως τις 7 μ.μ.  και για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα  (6973 826490 – VOD,  6972 347652 - WhatsUp). (κ. Λιντέρη Νικόλαο).

alt

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση