×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ

ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ 1964

- Μετά από εντατική προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών στην αναδιοργανωμένη ακαδημία Στίβου της μητρικής ΑΕΛ 1964. Φέτος ξεκινάει μία νέα προσπάθεια για να επιστρέψει το τμήμα στις επιτυχίες του παρελθόντος, μιας και τα ο στίβος της ΑΕΛ αποτελεί την φυσική συνέχεια του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας. Επίσης, από φέτος θα λειτουργήσει και οργανωμένο τμήμα για προπονήσεις υποψηφίων στρατιωτικών σχολών, Aστυνομίας και Γυμναστικής Ακαδημίας.

- Από τις 20 Αυγούστου 2012 και καθημερινά από 5 μ.μ. ως 10 μ.μ. οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους στα γραφεία του σταδίου Αλκαζάρ στη Θύρα 3.

- Η πρώτη προπόνηση-συγκέντρωση των αθλητών του τμήματος Στίβου της ΑΕΛ για την 27.08.2010 και ώρα 6 μ.μ. είναι προγραμματισμένη υπό τις οδηγίες των προπονητών κ. Χρήστου Γκόλτσιου και Γιάννη Ακριβούλη. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι αθλητές να προσέλθουν εγκαίρως με ενδυμασία προπόνησης στη Θύρα 3 Σταδίου Αλκαζάρ.

- Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν ρουχισμό και κάρτα εισόδου για τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ στο ΑΕLFCARENA.

- Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται στα γραφεία της ΑΕΛ στη Θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ ή να επικοινωνήσουν με τον Έφορο Στίβου της ΑΕΛ 1964 κ. Λιντέρη Νικόλαο στο τηλέφωνο 6973-826490.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση