szilady-1

Στην Λάρισα για φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΛ βρέθηκε την Τετάρτη 15 Απριλίου η ομάδα της SziladyFC, με την ευκαιρία της παρουσίας της σε τουρνουά στην πόλη της Κατερίνης.

szilady-3 szilady-5

Στο εξαιρετικό γήπεδο του Ελευθεραί οι γεννηθέντες το 1999 (Εφηβικό), με προπονητή τον κ. Βασιλείου, αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κέρδισαν με το ευρύ 8-0 τους συνομήλικους αντιπάλους τους οι οποίοι προσπάθησαν φιλότιμα αλλά δεν κατάφεραν να προβάλουν ιδιαίτερες αντιστάσεις. Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι: Τσαβδάρης, Λάιος, Μαστακούλης, Καραγεώργος, Κωστομοίρης, Τσιούπρος, Παπακώστας, Μακροβασίλης, Βαλαώρας, Τσιούτσιας, Ζιώγας, Λεσάι, Σπύρο, Λιόντος, Μπλάτσας, Τζήκας, Σκεντέρης.

szilady-2 szilady-4

Στο δεύτερο παιχνίδι που διεξήχθη στο ίδιο γήπεδο με ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2000-΄01 η ΑΕΛ αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την SziladyFC. Το παιχνίδι ήταν πολύ πιο ισορροπημένο σε σχέση με αυτό των εφήβων, οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά οι τερματοφύλακες κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους. Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι: Μπλαντέμης, Κυρμιτσής, Βόγλης, Καλαπανίδας, Τόσκα, Χριστιανός, Καμπέρης, Μίζα, Πετάνι, Πετρούλης, Ντούλια, Θεοχάρης, Μάτα, Γκρόζος, Ράχης, Σκύφτας, Σουλούκος, Ζυγούρης, Γκουγκίδης, Μέτσο, Τσολάκης, Αλεξανδράκης.

Στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι οι αποστολές των δύο ομάδων αντάλλαξαν αναμνηστικά και δώρα.

Ευχαριστίες

Το Δ.Σ. της ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα την κοινότητα των Ελευθερών Λάρισας και τον Δημ. Σύμβουλο κ. Βλησαρούλη Αθανάσιο, για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση