Επαγγελματική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η ΑΕΛ, απέναντι στις Νέες Ατρομήτου στο γήπεδο της Νεάπολης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της από νωρίς και να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους φιλοξενούμενους να επικεντρώνονται στο αμυντικό κομμάτι και να μην αφήνουν καθόλου κενούς χώρους, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι ελάχιστες και κυρίως ατομικές ενέργειες της Zhelena.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι ομάδες θα πάνε χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, στο 43' η Ρουμελιώτη σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα κάτω(ίσως και να είχε περάσει τη γραμμή) βρέθηκε στην πορεία της Zheleva η οποία πολύ εύκολα με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Λίγα λεπτά μετά η Kioko βρέθηκε απέναντι στην τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε, όμως η μπάλα βρέθηκε στα πόδια της Μίσσια η οποία με ευκολία την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να κάνει συντήρηση δυνάμεων λόγω και της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο μία καλή στιγμή όταν σε μία φάση διαρκείας η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Το 2-0 ήτανε και το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας στις βυσσινί τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς εν όψη της δύσκολης συνέχειας.

Για την ΑΕΛ,
Ξεκίνησαν: Γαβριηλίδου, Νικολαΐδου, Κόντου, Καπαρέλη, Γιαννή, Μίσσια, Σκωτεινιώτη, Τσούκα, Ρουμελιώτη, Zheleva, Kioko
Αλλαγές: Κούρια, Λόκα, Ανδρέου, Πλατή
Στον πάγκο βρέθηκαν: Δασκάλου, Μπάγκα, Μητσοπούλου, Κυρίτση, Καραπατσακίδη

Πολύ καλή η διαιτησία της αναμέτρησης των Τσίντζα, Καλορογιάννη και της κας Γκατζούνα. Η ΑΕΛ εύχεται περαστικά στον αρχικά ορισμένο πρώτο βοηθό της αναμέτρησης κο Νικολαή από την Μαγνησία, που όπως πληροφορηθήκαμε αντικαταστήθηκε τελευταία στιγμή λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

AEL-ATR-1

AEL-ATR-3

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση