Σημαντική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η ΑΕΛ απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων.

Σε ένα βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες έβγαλαν πάθος και δύναμη για ένα θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους.

Η ΑΕΛ κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 15' όταν σε εκτέλεση κόρνερ της Γούλα η Νικολαΐδου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Νάση. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να πάρουν μεγάλο προβάδισμα στο σκορ, όταν αρχικά  το σουτ της Strubelova κόντραρε στα σώματα και στη συνέχεια η Zamilela δεν μπόρεσε να νικήσει τη Νάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να παιχτεί καθόλου ποδόσφαιρο μιας και για ακόμα μία φορά ο συνήθης ύποπτος διαιτητής Τασιόπουλος από τον Βόλο, ανέλαβε δράση σφυρίζοντας πάνω από 30 φάουλ κατά της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκνευρισμό και ταυτόχρονα άγχος για τη διαφύλαξη του αποτελέσματος. Παρόλα αυτά η Zamiela έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα στο 65', όταν αφού πέρασε και τη Νάση πλάσαρε όμως η αμυντικός των Τρικάλων έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Αυτό που δεν κατάφερε η Zamiela το κατάφερε στο 76' η Κόντου με κεφαλιά, πάλι από εκτέλεση κόρνερ της Γούλα.

Η σημαντική αυτή νίκη δεν πανηγυρίστηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΛ, διότι στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε μία έξοδο της η Μαργαρίτη και μπροστά σε πολλά σώματα, η τερματοφύλακάς της ΑΕΛ χτύπησε στον αυχένα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι απέφυγε τα χειρότερα και θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα.

Στα άσχημα της αναμέτρησης και η κακή εικόνα του γηπέδου της Νεάπολης που παρά τις υποσχέσεις της Δημοτικής αρχής, όχι μόνο δεν συντηρήθηκε αλλά ούτε καν προφυλάχτηκε ώστε να βρίσκετε έστω σε μία υποφερτή κατάσταση.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Μαργαρίτη, Κόντου, Camacho, Νικολαΐδου, Κρομύδα, Castanon, Γούλα, Σκωτεινιώτη, Zamiela, Strubelova, Καπαρέλη
Αλλαγές: Πεταλωτή, Κούρια, Μέλλου, Ζαχείλα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Σιάχου, Μπουρνούδη, Νικολάου

Απαράδεκτη η διαιτησία του Τασιόπουλου από τον Βόλο που έδειξε για ακόμα μία φορά πως έχει πρόβλημα με την ΑΕΛ. Δεν θα σταθούμε στις πολλές λανθασμένες πειθαρχικές του αποφάσεις αλλά στην συμπεριφορά του και στις συνεχείς προκλήσεις προς τα μέλη της ΑΕΛ. Ευχόμαστε να μη περάσει από την Λάρισα ξανά ούτε για βόλτα.

Η ΑΕΛ εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων όπως και περαστικά στην αθλήτριά τους Barbosa, η όποια μετά τη λήξη της αναμέτρησης ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για το 2022 με τον επόμενο να είναι στις 8 Ιανουαρίου εντός έδρας με τον Βόλο.

IMG 7630 IMG 7639

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση