Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ΑΕΛ μέσα στα Τρίκαλα με σκορ 0-1.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι για γερά στομάχια και νεύρα, ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες που τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΛ άνοιξε νωρίς το σκορ με την κοντινή κεφαλιά της Κόντου στο 11' σε εκτέλεση κόρνερ της Γούλα.
Στην συνέχεια η σκοπιμότητα δεν έδωσε χώρο για θέαμα και μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το ημίχρονο έκλεισε με το 0-1 με την ΑΕΛ να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε ένας άλλος διαιτητής στον αγώνα ο οποίος θέλησε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και με συνεχόμενα λανθασμένα σφυρίγματα δεν επέτρεψε ποτέ στην ΑΕΛ να πλησιάσει την περιοχή των Τρικάλων ενώ ταυτόχρονα έδινε πολλές στημένες φάσεις κοντά στην εστία της Βλασιάδου η οποία όμως σε όλες τις περιπτώσεις έδρασε σωστά και πραγματικά έβαλε τοίχος στο τέρμα της και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ πέρασε πλέον στην 2η θέση του Βόρειου ομίλου και θέλει μονάχα τη νίκη αυτήν την Κυριακή με τον Αγροτικό Αστέρα για να τερματίσει στην προνομιούχο θέση και να συνεχίσει στα Play-offs για το πρωτάθλημα.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Λάσκου, Νικολαΐδου, Castanon, Γούλα, Κόντου, Musto, Strubelova
Αλλαγές: Seara, Ντάβου, Μούκα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Κρητικού, Καραλεξίδου, Τσαραντάνη

Ακατανόητη η μεταστροφή του διαιτητή της αναμέτρησης από τον Βόλο στο δεύτερο ημίχρονο, κου Τασιόπουλου Γεώργιου, του οποίου οι αποφάσεις ήτανε συνεχώς λανθασμένες και ενάντια στην ΑΕΛ.
Χωρίς προβλήματα οι δύο βοηθοί από τον ίδιο σύνδεσμο.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα των Τρικάλων για την φιλοξενία και τους συγχαίρει για την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Η επόμενη αγωνιστική η οποία είναι και η τελευταία αυτή της φάσης του πρωταθλήματος, είναι αυτήν την Κυριακή 1 Μαΐου, στις 16:00, στο γήπεδο της Νεάπολης με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.

Υπενθυμίζουμε ότι με νίκη η ΑΕΛ θα βρεθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ καλεί τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας και να βρεθεί την Κυριακή στη Νεάπολη, όπως έκανε και χτες στα Τρίκαλα όπου έδωσε βροντερό παρών και με τη συνεχή στήριξη με τα συνθήματα βοήθησε την ομάδα να πετύχει αυτήν την πολύ σημαντική νίκη.

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση