Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕΛ μέσα στον Παλαμά απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας.
Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, οι βυσσινί στάθηκαν όρθιοι και πέρασαν νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος, το κρύο και ο δυνατός αέρας δυσκόλευαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πολλές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.
Η ΑΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22’ όταν η Castanon έβγαλε την κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και στην Νικολαΐδου, η οποία με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.
Στη συνέχεια η ΑΕΛ είχε την υπέροχη όμως οι προσπάθειες των Strubelova και Seara δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα όταν στο 51’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κόντου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η επερχόμενη Seara βρέθηκε μερικά εκατοστά πιο μπροστά, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε.
Στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν σχεδόν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο εξαιτίας των πολλών αδικαιολόγητων φάουλ που έδινε ο διαιτητής κατά της ΑΕΛ και τις πολλές διακοπές. Το 0-1 ήτανε και το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Βασίλη Πάνου έκανε μια επαγγελματική νίκη σε μια δύσκολη έδρα, υπό δύσκολες συνθήκες και κακή διαιτησία, αφήνοντας τον απόλυτα ευχαριστημένο για την συνολική αντιμετώπιση του αγώνα και φυσικά το αποτέλεσμα.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάσου, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Κόντου, Γούλα, Castanon, Λάσκου, Νικολαΐδου, Seara, Musto, Strubelova
Αλλαγές: Τσαραντανη, Ντάβου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Κρητικού, Ρήγα, Καραλεξίδου, Μούκα

Αν και επρόκειτο για ένα γειτονικό ντέρμπι, ο αγώνας δεν είχε δύσκολες φάσεις. Παρόλα αυτά οι διαιτητές της αναμέτρησης υπέπεσαν σε αρκετά αδικαιολόγητα λάθη και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου καταλογίστηκαν περισσότερα από 20 φάουλ εναντίον της ΑΕΛ!
Κορυφαία στιγμή όμως ήταν το γνωστό πλέον παράδοξο για την ΑΕΛ, το οφσάιντ από πλάγιο!!!

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τις Ελπίδες Καρδίτσας για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη Κυριακή η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Καστοριά για να αγωνιστεί σε ακόμα μια δύσκολη έδρα με την τοπική ομάδα.

ΚΑΡ-ΑΕΛ-2

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση