Μπορεί η ομάδα της ΑΕΛ να είχε Ρεπό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις δεν τελείωσαν για φέτος.

Η ΑΕΛ που βρισκόταν στην 2η θέση μαζί με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, περίμενε την τύχη του αγώνα Άρης - Αγροτικός Αστέρας για να δει τελικά σε ποια θέση θα τερματίσει.

Η ομάδα του Άρη έκανε το καθήκον της και επικράτησε με σκορ 2-1 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα οι τρεις ομάδες να ισοβαθμήσουν στην 2η θέση, με την ΑΕΛ όμως να είναι καλύτερη σε όλα τα κριτήρια ισοβαθμίας και τελικώς να είναι αυτήν που θα συμμετέχει στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος.

Η σημαντική αυτή επιτυχία έρχεται σαν μία μικρή επιβράβευση των προσπαθειών των μελών της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, σε μία πολύ δύσκολη χρονιά.

Μία χρονιά που λόγω των επιπτώσεων της Πανδημίας, δεν ξεκίνησε όταν έπρεπε να ξεκινήσει και δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε όλες τις ομάδες και τελικά ολοκληρώνεται με αυτόν τον τρόπο. Ένα πρωτάθλημα αδικιών με τον τρόπο που διεξήχθη, όμως όλοι κατανοούν τους λόγους και το αποδέχονται.

Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί στον γειτονικό Βόλο και στο Πανθεσσαλικό στάδιο, την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 17:00. Αντίπαλος της ΑΕΛ θα είναι η Αγία Παρασκευή από την Αθήνα η οποία τερμάτισε δεύτερη στο Νότιο όμιλο. Στον μεγάλο τελικό θα αγωνιστούν ο ΠΑΟΚ με τις Αβαντίδες Χαλκίδας, την ίδια ημέρα, στο ίδιο γήπεδο στις 20:30.

Δυστυχώς τα περιοριστικά μέτρα λόγω της Πανδημίας δεν θα επιτρέψουν στους φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν στον Βόλο και να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό.

 

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση