Στο μηδέν κόλλησε η ΑΕΛ μέσα στον Εύοσμο, στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική, με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Βασίλης Πάνος παρέταξε την ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στο να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα τους.

Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να διασπάσει την αμυντική διάταξη των γηπεδούχων, ενώ αμυντικά απειλήθηκε μονάχα σε δύο περιπτώσεις μετά από ατομικά λάθη της άμυνας, με την Βλασιάδου όμως να είναι σε εκπληκτική ημέρα και να δίνει λύσεις και στις δύο περιπτώσεις.

Παρόλο την συντριπτική κατοχή και την ασφυκτική πίεση, οι καθαρές φάσεις που δημιούργησαν οι βυσσινί, δεν ήτανε πολλές. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η νευρικότητα. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήτανε οι δεκάδες άστοχες προσπάθειες. Πάντως στη μοναδική φορά που η μπάλα πήγε προς της εστία η Rybanska σκοραρε όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, χωρίς από ότι φάνηκε να καταλάβει ούτε ο ίδιος γιατί το έκανε μιας και κάθε φορά έλεγε διαφορετική δικαιολογία. Μάλλον απλώς γιατί δεν ήθελε να μετρήσει!!!

Η ΑΕΛ έχει κάθε δίκιο να φωνάζει για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης , ο οποίος ελέγχεται για το ακυρωθέν γκολ της Rybanska αλλά και για το μη καταλογισμό ενός πέναλτι.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Νικολαΐδου, Λάσκου, Τσαραντάνη, Γούλα, Nafula, Musto, Rybanska
Αλλαγές: Κόντου, Ογκίτσι, Σκωτεινιώτη, Τσιάρα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πλασταρά, Μακεντούδη, Μίσσια

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μία λέξη τον διαιτητή της αναμέτρησης, θα χρησιμοποιούσαμε τη λέξη «λίγος». Ο κος Κόκκινος Ιωάννης από την Χαλκιδική, επηρέασε τη ροή του αγώνα με τις αποφάσεις του και γενικά έδειξε άπειρος για ένα τόσο δύσκολο αγώνα. Αντιθέτως χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο επόπτες από τον ίδιο σύνδεσμο.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Αγροτικό Αστέρα για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ είναι αυτήν την Κυριακή 6/6 μέσα στα Γιάννενα, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος για τη φετινή χρονιά.

AGROT-2

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση