Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η διοικούσα επιτροπή της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ παρέθεσε γεύμα στα μέλη του τεχνικού τιμ, στην γνωστή Ταβέρνα "'ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ" που βρίσκεται στην Ασκληπιού 40, κοντά στην Τρίγωνη πλατεία.

Διοίκηση και τεχνικό τιμ είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν και να σχολιάσουν τόσο τα όσα έγιναν στο φετινό πρωτάθλημα που τελείωσε όσο και για τη νέα σεζόν σε μία όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Ήταν μία ενδιαφέρουσα βραδιά όπου οι υπεύθυνοι του τμήματος αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την ομάδα αλλά και γενικότερα τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τα μέλη της ΑΕΛ παράλληλα απήλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες και νόστιμα εδέσματα από τους αδερφούς Παπαργύρη, των οποίων η κουζίνα φημίζεται για τα αγνά υλικά και τις αυθεντικές γεύσεις. Οι γνωστοί ένθερμοι φίλαθλοι της ΑΕΛ που εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζουν ενεργά την ομάδα με κάθε τρόπο, φέτος ήταν ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές και της Γυναικείας ομάδας προσφέροντας μεγάλη βοήθεια στο τμήμα.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση