Με τέσσερις αθλήτριες συμμετείχε η ΑΕΛ στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα οι Ακριβούλη Παναγιώτα, Βλασιάδου Παναγιώτα, Δρόσου Άρτεμις και Σακελλάρη Σοφία, βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουν στην προπόνηση των αθλητριών γεννημένες το 2001, για την προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων (2000-2001). Δίπλα τους ήταν και η Διοίκηση της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με τους κ.κ. Ντριγκόγια Βασίλη και Λιντέρη Νικόλαο.

KORAS-4

Οι νεαρές αθλήτριες της ΑΕΛ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να δείξουν στους προπονητές της Εθνικής ότι είναι πανέτοιμες να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όποτε αυτό τις χρειαστεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά και να προσπαθούν, το μέλλον αναμένεται λαμπρό.

KORAS-1 KORAS-2

Στην επιστροφή για την Λάρισα την αποστολή της ΑΕΛ υποδέχθηκε στον Πλαταμώνα ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας "ΚΥΜΑΤΟΛΗΓΗ", ο οποίος και παρέθεσε γεύμα στα μέλη της ΑΕΛ, προς τιμήν των κοριτσιών που φόρεσαν το εθνόσημο. Οι νεαρές αθλήτριες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τους εκλεχτούς θαλασσινούς μεζέδες «δίπλα στο κύμα».

Η δημοφιλής ψαροταβέρνα, αγαπημένο στέκι των Λαρισαίων παραθεριστών του Πλαταμώνα, θα είναι ένας από τους χορηγούς της ΑΕΛ την νέα αγωνιστική περίοδο συμβάλλοντας και αυτή σημαντικά στο δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα στην Α' Εθνική.

KORAS-3 KORAS-5

Στα αγωνιστικά η ΑΕΛ συνεχίζει τις επαφές με προπονητές του Νομού για την κάλυψη της θέσης και αναμένεται μέχρι την άλλη εβδομάδα να υπάρξουνε νεότερα, ώστε η ομάδα να προχωρήσει και σε περιπτώσεις αθλητριών που την ενδιαφέρουν.
Παράλληλα σήμερα το απόγευμα στις 18:15 στο AEL FC ARENA θα πραγματοποιηθεί και η τελετή λήξης των Ακαδημιών της ΑΕΛ με την συμμ

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση