Συνέχεια στις συνεντεύξεις για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με την Φαίδρα Λόγου να μιλά αυτή τη φορά...

Η Φαίδρα μίλησε για την παρουσία της στην ΑΕΛ, για τον προσωπικό της στόχο αλλά και για τον λόγο που επέλεξε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο...

- Φαίδρα, πες μας αρχικά δύο λόγια για σένα:

«Κατάγομαι από την Χαλκίδα και είμαι στην ηλικία των 22 ετών. Είμαι φοιτήτρια εδώ στην Λάρισα, στο τμήμα πληροφορικής και βρίσκομαι στο τρίτο έτος των σπουδών μου. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στις Αβαντίδες Χαλκίδας, στις ακαδημίες της ομάδας, όπου και αγωνίστηκα σε Α΄και Β΄εθνική. Μετά λόγω σπουδών έπρεπε να φύγω από την Χαλκίδα κι έτσι πήγα στον Βόλο. Εκεί, συνέχισα να παίζω ποδόσφαιρο στην ομάδα του Βόλου 2004 για δύο χρόνια. Από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκομαι στην ΑΕΛ».

- Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε στο να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

«Από μικρή ηλικία μου άρεσε το ποδόσφαιρο και με τράβηξε περισσότερο το ότι ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο και μάλιστα παίζουμε και στην ίδια θέση, αυτή του επιτελικού μέσου. Έχει αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ενώ είναι και προπονητής. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που με τράβηξε στο να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο».

- Η χρονιά φθάνει προς το τέλος της. Πως είδες τα πράγματα με τους «βυσσινί» στη πρώτη χρονιά που βρίσκεσαι στην ομάδα της Λάρισας;

«Σε σχέση με τις άλλες ομάδες που έχω αγωνιστεί, θα έλεγα ότι η ΑΕΛ δουλεύει διαφορετικά και πιο επαγγελματικά. Υπάρχει οργάνωση και εμείς οι παίκτριες έχουμε θέληση για κάτι καλό, όπου αυτό πάει να γίνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄εθνική».

- Έχεις αγωνιστεί σε Α΄και Β΄εθνική στο παρελθόν τόσο με τις Αβαντίδες Χαλκίδας όσο και με την ομάδα του Βόλου. Είδες κάποιες διαφορές σε αυτές τις ομάδες σε σχέση με την ομάδα της ΑΕΛ;

«Το επίπεδο στη Β΄εθνική είναι το ίδιο είτε με την παρουσία μου στις Αβαντίδες Χαλκίδας είτε στην ΑΕΛ. Το επίπεδο είναι το ίδιο όμως όχι και στην Α΄εθνική. Εκεί, υπάρχουν πιο δύσκολες ομάδες και πρέπει να συναγωνίζεσαι με μεγαλύτερες παίκτριες σε ηλικία αλλά και καλύτερες από εσένα...».

- Κάποιες συμπαίκτριες σου στην ΑΕΛ συνδέουν το όνομα σου με το «αστέρι της ομάδας». Εσύ πως το αντιμετωπίζεις αυτό;

«Χαίρομαι όταν το ακούω αυτό γιατί βλέπω πως με στηρίζουν οι συμπαίκτριες μου και με εμπιστεύονται από την αρχή της χρονιάς. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ για το καλύτερο και θέλω να τους δικαιώνω σε κάθε παιχνίδι μας».

- Η χρονιά φθάνει προς το τέλος της. Πως είδες τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν με την ΑΕΛ;

«Μέχρι να παίξουμε τον πρώτο αγώνα με την Ροδόπη τα πράγματα για εμάς ήταν εύκολα. Πιστεύαμε ότι δεν θα ήταν εύκολο το πέρασμα μας από την Ροδόπη, όμως τελικά δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η μοναδική ομάδα που μας δυσκόλεψε ήταν ο Βόλος και πιστεύω πως ενώ την είχαμε ως ομάδα, εμείς δεν παίξαμε στα δύο παιχνίδια αυτά. Εμείς είμαστε έτοιμες για όλα τα παιχνίδια και θέλουμε το καλύτερο».

LOG-1 LOG-3

- Η ΑΕΛ χρειάζεται μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να κερδίσει την άνοδο στην Α΄εθνική. Πιστεύεις αυτή θα έρθει για τους «βυσσινί»;

«Ναι πιστεύω πολύ πως θα έρθει η άνοδος για την ΑΕΛ. Θέλουμε μόλις μία νίκη για να κατακτήσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Πιστεύω μάλιστα ότι από τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την άνοδο μπροστά στους φιλάθλους μας».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Θέλω να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έχω αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος με τις κορασίδες σε επίσημους αγώνες σε ηλικία 17 ετών και θα ήθελα στο μέλλον να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ».

- Το καλοκαίρι θα ήθελες να συνεχίσεις στους «βυσσινί» και να ανανεώσεις τη συνεργασία σου με την ΑΕΛ;

«Εννοείται! Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, όπως και άνθρωποι που προσπαθούν κάθε μέρα η ΑΕΛ να φθάσει στον στόχο της. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το καλύτερο για την ομάδα και καθημερινά προσπαθούν να είναι όλα στη θέση τους».

- Τέλος, βλέπεις τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να έρχεται στο γήπεδο και να βλέπει από κοντά τη προσπάθεια που κάνει η ομάδα;

«Είναι η μοναδική ομάδα από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο που έχει τόσο κόσμο σε κάθε της παιχνίδι. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό και οι φίλαθλοι μας βοηθούν σε κάθε παιχνίδι».

*Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο cafe bar restaurant «Passerella», τους ανθρώπους τους οποίους και ευχαριστούμε για τη

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση