Ακόμα μία μεγάλη νίκη σημείωσε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, αυτή τη φορά κόντρα στην Ροδόπη 87', πραγματοποιώντας παράλληλα και μία πολύ καλή εμφάνιση.

Η ΑΕΛ απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε στη Λάρισα για να παίξει ποδόσφαιρο, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και πέτυχε μία άνετη νίκη.

Αναγνωριστικό ήτανε το πρώτο εικοσάλεπτο για τις δύο ομάδες, οι οποίες και έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα τους. Κάπου εκεί η ΑΕΛ άρχισε να υπερέχει στο χώρο του κέντρου και με την κορυφαία Ρομίνα Τσούκα να ξεκλειδώνει την άμυνα της Ροδόπης, δίνοντας άλλη διάσταση στην αναμέτρηση.
Το πρώτο γκολ ήρθε στο 24' μετά από παλικαρίσια ενέργεια της Χριστοφορίδη από τα δεξιά, η οποία έστρωσε στην Τσούκα και εκείνη με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε τον χορό των γκολ.
Η συνεργασία των δύο κορυφαίων του αγώνα συνεχίστηκε λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 28' η Τσούκα «σέρβιρε» και η Χριστοφορίδη έκανε το 2-0.
Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και να κάνει φάσεις, όμως το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 2-0.

AEL-ROD-4

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ καθάρισε νωρίς το ματς, κάνοντας το 3-0 με την Σωτηρίαδη στο 47', μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, εκεί όπου πρόλαβε την αντίπαλο της, τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, αιφνιδιάζοντας την τερματοφύλακα της Ροδόπης.
Στη συνέχεια η αγωνιστική άνοδος της Γαγάρα έφερε για την ΑΕΛ αρκετές φάσεις, με τις Λόγου, Χριστοφορίδη, Τσούκα και Ακριβούλη να μην κάνουν όμως σωστές τελικές ενέργειες.
Η ΑΕΛ όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και έτσι με δύο ατομικές ενέργειες της Ακριβούλη, η οποία εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε, πέτυχε αρχικά στο 83' το 4-0 και στο 91' το τελικό 5-0.

Άξιες συγχαρητηρίων όλες οι κοπέλες της ομάδας οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη αυτής της πολύ σημαντικής νίκης που τις φέρνει μία ανάσα από την άνοδο.

AEL-ROD-2 AEL-ROD-3

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μασοροδήμος
Ξεκίνησαν: Νάση, Πούλιου, Αγγέλου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Τσούκα, Λόγου, Γαγάρα, Μπούμπα, Χριστοφορίδη.
Αλλαγές: Κούκου, Ακριβούλη, Μιρτάϊ
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Σακελλάρη, Ζαχαράτου, Μπελμέζα

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα βρέθηκε στο Δασοχώρι στην ταβέρνα "ΣΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ", μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη της για τα επινίκια, ο οποίος και εντυπωσίασε την αποστολή με τα υπέροχα σουβλιστά εδέσματα που προσέφερε. Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τον κ. Κορώνα για την στήριξή του στην Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ.

AEL-ROD-5

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει αυτήν την Κυριακή των Βαΐων στις 12:00, στο Στάδιο Αλκαζάρ, τις Βασίλισσες Θράκης, σε ένα παιχνίδι τελικό.
Με νίκη η ΑΕΛ κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και την άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των αντιπάλων της αλλά και για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής μέσα στον Βόλο.

Σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα παίκτριες, διοίκηση και τεχνικό τιμ, θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας κοντά μας, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτήν την πολύ μεγάλη επιτυχία και ακόμα μία άνοδο της ΑΕΛ.

Υ.Γ Θα ακολουθήσει βίντεο με τις φάσεις του αγώνα.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση