Συνέχεια στις συνεντεύξεις για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με την Μαρία Ζαχαράτου να μιλά αυτή τη φορά...

Η Μαρία που ξεκίνησε στην ΑΕΛ από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μίλησε για την πορεία της μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο, για τον λόγο που ξεκίνησε να παίζει μπάλα, αλλά και για τον στόχο που έχει με τη «βυσσινί» φανέλα.

- Μαρία, πες μας αρχικά δύο λόγια για σένα:
«Κατάγομαι από την Πάτρα, είμαι στην ηλικία των 22 ετών, αυτή η χρονιά είναι η τέταρτη που παίζω ποδόσφαιρο και η πρώτη μου στην ΑΕΛ. Έχω από τον περασμένο Οκτώβρη δηλαδή που ανήκω στο δυναμικό της ΑΕΛ. Η μοναδική ομάδα που έχω παίξει στο παρελθόν είναι ο Ατρόμητος Πατρών που ήμουν εκεί για τρία χρόνια, με την ομάδα να βρίσκεται στη Γ΄εθνική».

- Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε στο να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

«Γενικά από μικρή ηλικία μου άρεσε η μπάλα και το ποδόσφαιρο. Όταν είδα ότι δημιουργήθηκε ομάδα (δηλ. ο Ατρόμητος Πατρών), έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω να παίζω μπάλα».

- Πως ήρθες στην ΑΕΛ από τον Ατρόμητο Πατρών;

«Η μητέρα μου κατάγεται από τα Φάρσαλα κι έτσι το καλοκαίρι που βρισκόμουν εδώ έμαθα για την ΑΕΛ και θέλησα να παίξω στην ομάδα αφού η ομάδα μου βρίσκεται σε πιο πάνω κατηγορία από αυτή που βρισκόταν ο Ατρόμητος Πατρών».

- Πως βλέπεις τα πράγματα στους «βυσσινί»;

«Ο στόχος μας είναι η άνοδος στην Α΄εθνική. Καθημερινά προπονούμαστε πολύ σκληρά και στο τέλος πιστεύω πως θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία».

- Βρισκόσουν για τρία χρόνια σε ομάδα Γ΄εθνικής και στην πόλη της Πάτρας. Είδες κάποια πράγματα στην ΑΕΛ που δεν είχες δει μέχρι τώρα στην πρώην σου ομάδα;

«Φυσικά. Οι προπονήσεις στην ΑΕΛ είναι καλύτερες και υπάρχει πολύ μεγάλη οργάνωση που δεν το έχω δει ξανά αυτό. Αυτό είναι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α΄εθνική».

- Η ομάδα μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Η ομάδα είναι πρώτη και θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι που έχουμε την ερχόμενη Κυριακή θα κρίνει πάρα πολλά, αλλά πιστεύω πως επειδή προσπαθούμε πολύ και θέλουμε πολύ την άνοδο, στο τέλος θα κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό απέναντι στην ομάδα της Ροδόπης».

ZAX-1 ZAX-3

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να γίνομαι ολοένα και καλύτερη και του χρόνου να βρίσκομαι στην ομάδα και να προσφέρω περισσότερα».

- Βλέπεις ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας να έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια αυτή που γίνεται;

«Όπως στην Πάτρα έτσι κι εδώ στην Λάρισα ο κόσμος έρχεται να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται. Αυτό μας χαροποιεί και μας δίνει θάρρος για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε και στο τέλος να φθάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄εθνική».

- Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος;

«Θα ήθελα να καλέσω όσους μπορούν στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια που έχουν μείνει για το τέλος του πρωταθλήματος να έρθουν και να μας δώσουν δύναμη να συνεχίσουμε όλο αυτό που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Και φυσικά, ο κόσμος να μας στηρίξει από την νέα χρονιά, όπου η ομάδα θα βρίσκεται στην Α΄εθνική».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο cafe bar restaurant «Passerella», τους ανθρώπους τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση