Σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕΛ χθες στην Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Μέντεκα Καλαμαριάς σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τριανδρίας.

 

Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυναμικά και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό, με την αντίπαλη ομάδα να μην έχει καμία διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και να παίζει μαζική άμυνα, αν και αδιάφορη βαθμολογικά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ΑΕΛ, η οποία όμως δεν μπορούσε να βρει χώρους για να κάνει καθαρή φάση και απείλησε τον Μέντεκα με κάποιες στημένες φάσεις και ορισμένα σουτ έξω από την περιοχή με τις Λόγου, Χριστοφορίδου και Ακριβούλη. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-0.

ΜΕΝ-8 ΜΕΝ-11

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει και τελικά κατάφερε στο 69' με σουτ της Λόγου έξω από την περιοχή, να ανοίξει το σκορ και να λυτρώσει τους ανθρώπους της αποστολής της ΑΕΛ.
Στη συνέχεια ο αντίπαλος βγήκε κάπως από την άμυνα του και προσπάθησε να κάνει κάποιες επιθετικές ενέργειες κυρίως με την κορυφαία για τον Μέντεκα Γεωργαντζή, η οποία όμως ήταν πολύ μόνη και έτσι τελικά σε μία αντεπίθεση η ΑΕΛ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της μετά από βαθιά μπαλιά στην Ζαχαράτου μέσα στην περιοχή η οποία δεν μπόρεσε σε πρώτο χρόνο να τελειώσει τη φάση και η Τσούκα που ερχότανε από πίσω κρέμασε με κεφαλιά την τερματοφύλακα της Καλαμαριάς που είχε κάνει προηγουμένως την έξοδο.

Αυτό το γκολ σφράγισε την νίκη για την ΑΕΛ και την παραμονή της στην κορυφή και μάλιστα με 4 βαθμούς από την Ροδόπη 87' την οποία και θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική.

ΜΕΝ-3 ΜΕΝ-2

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Νάση, Κούκου, Αγγέλου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Τσούκα, Λόγου, Γαγάρα, Χριστοφορίδου, Ακριβούλη
Αλλαγές: Λιάγγα, Ζαχαράτου, Πούλιου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Τσιά, Μιρτάϊ, Σακελλάρη

ΜΕΝ-1 ΜΕΝ-6

Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή της ΑΕΛ βρέθηκε για τα επινίκια στο εστιατόριο "Τα Τρία Γουρουνάκια", στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τον Σεφ Κωστή Φωτόπουλου να φτιάχνει τα καλύτερά του πιάτα για τις κοπέλες της ΑΕΛ.

Στην συνέχεια η ΑΕΛ έχει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, πρώτα με την Ροδόπη 87' και μετά τις Βασίλισσες Θράκης και με νίκη και στα δύο αυτά παιχνίδια εξασφαλίζει την άνοδο στην Α' εθνική ασχέτως αποτελεσμάτων των αντιπάλων της.

ΜΕΝ-9 ΜΕΝ-15

 Η ομάδα της ΑΕΛ ευχαριστεί τους ανθρώπους του Μέντεκα Καλαμαριάς για την φιλοξενία, όπως και τον κ. Κώστα Τσομάκο ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή της ΑΕΛ και αποτύπωσε με τον γωτογραφικό του φακό τις σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης.

Στην Εθνική και η Γαγάρα

Λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας της ΑΕΛ, η Άννα Γαγάρα αναχώρησε για την Αθήνα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για τους αγώνες που θα δώσει η Εθνικής μας στην Elite Round του UEFA U19 Championship Women, που θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία από 4 μέχρι 11 Απριλίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στον 5ο όμιλο την οικοδέσποινα Πορτογαλία, την Σκωτία και την Γαλλία, έχοντας πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες.

Η ΑΕΛ εύχεται στην Εθνική μας καλή επιτυχία!

Άξιες συγχαρητήριων οι «μικρές»

Τον τελευταίο τους αγώνα έδωσαν οι μικρές της Ακαδημίας της ΑΕΛ, την προηγούμενη εβδομάδα, με την Ανθούπολη.
Παρόλο την πολύ καλή εμφάνιση στάθηκαν άτυχες και ηττήθηκαν με σκορ 1-0, σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

ΑΝΘ-ΑΕΛ 1 ΑΝΘ-ΑΕΛ 2


Τις αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια για την πολύ καλή πορεία τους στο Τουρνουά των Προπαίδων με τελικό απολογισμό 8 νίκες και 2 ήττες.
Το πιο σημαντικό όμως είναι οι εμπειρίες που αποκόμισαν από αυτά τα παιχνίδια, εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν στο μέλλον.

ΑΝΘ-ΑΕΛ 3 ΑΝΘ-ΑΕΛ 4

 

 

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση