Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση η ΑΕΛ γνώρισε την ήτα στον χθεσινό αγώνα, απέναντι στον Βόλο 2004, χάνοντας παράλληλα μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» το πρωτάθλημα από εχθές.

 

Η ομάδα του Βόλου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και πίεσε την ΑΕΛ ψηλά, χάνοντας 1-2 καλές ευκαιρίες. Η ΑΕΛ αντέδρασε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο όπου και ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε αυτή την πρωτοβουλία των κινήσεων, μη μπορώντας όμως να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Βόλου, ο οποίος πλέον προσπαθούσε να κάνει φάσεις με αντεπιθέσεις και στημένα. Τελικά σε μία αντεπίθεση στο 42' ο Βόλος ευτύχισε να προηγηθεί κόντρα στη ροή του αγώνα και λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για να σημειώσει κάποιο τέρμα και να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η καλή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου και η κακή ημέρα στην οποία βρέθηκαν οι παίκτριες της ΑΕΛ, δεν της επέτρεψαν να κάνει κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες.
Στην μοναδική φάση που η ΑΕΛ πήγε να μπει επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή, ο επόπτης ανέκοψε λανθασμένα με οφσάιντ την Χριστοφορίδη.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο δεν παίχτηκε στην ουσία καθόλου ποδόσφαιρο με τις διακοπές που γινόταν κάθε λεπτό, είτε για τα πεσίματα στον αγωνιστικό χώρο παικτριών της ομάδας του Βόλου, είτε για την είσοδο κατοικίδιων μικρών ζώων στον αγωνιστικό χώρο.

ΒΟΛ-3

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Νάση, Κούκου, Μπούμπα, Ρήγα, Σωτηριάδη, Σιμούλη, Πουρλιώτη, Γαγάρα, Τσούκα, Λόγου, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Ζαχαράτου, Ακριβούλη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Μιρτάϊ, Λιάγγα, Πούλιου, Σακελλάρη

Η ΑΕΛ από αυτό το παιχνίδι δεν κρατάει τίποτα και κοιτάζει τον επόμενο αγώνα όπου θα αντιμετωπίσει αυτήν την Κυριακή στις 15:00 στο Αλκαζάρ τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Βέροιας.

Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την σημαντική συμβολή της στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των μελών της αποστολής της ΑΕΛ.

ΒΟΛ-2 ΒΟΛ-4

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση