Η Παναγιώτα Αγγέλου μετά από παρουσία δύο χρόνων στην ΑΕΛ, θα αποχωρήσει σε λίγο καιρό μιας και τελειώνουν οι σπουδές της στην πόλη της Λάρισας.

Η 22χρονη παίκτρια της ΑΕΛ μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε με τους «βυσσινί», για το αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο, ενώ τέλος, ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε τα τελευταία δύο χρονιά στην ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου.

 

- Παναγιώτα, πες μας αρχικά δύο λόγια για σένα:

«Είμαι στην ηλικία των 22 ετών και κατάγομαι από τον νομό Εύβοιας και την Κερασιά. Ήρθα στη Λάρισα το 2012 και σπουδάζω λογιστική στο ΤΕΙ Λάρισας. Ξεκίνησα να παίζω στην ΑΕΛ από πέρυσι και συνεχίζω και μέχρι και φέτος».

- Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μου άρεσε από μικρή. Δεν θεωρώ το ποδόσφαιρο μόνο ανδρικό άθλημα και πιστεύω πως και οι γυναίκες μπορούν να αντεπεξέλθουν σ΄αυτό».

- Βρίσκεσαι στην ομάδα από την περσινή χρονιά; Πως ήταν η προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν για την ΑΕΛ;

«Ουσιαστικά ήταν μία εύκολη χρονιά για εμάς. Βέβαια, δεν είχαμε τόσο δυνατό όμιλο στη Γ΄εθνική και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Η άνοδος στην Β΄εθνική ήρθε εύκολα για εμάς».

- Φέτος, πως βλέπεις τα πράγματα στους «βυσσινί»;

«Το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσα με την ομάδα και ήμουν πολύ χαρούμενη γι΄αυτό. Θεωρώ την ΑΕΛ οικογένεια μου. Ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια, όπως τον προπονητή μου και την διοίκηση της ομάδας, καθώς για μένα όλο αυτό ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, καθώς σε λίγο καιρό θα φύγω από την Λάρισα όπου τελείωσαν οι σπουδές μου και θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Για μένα τα δύο τελευταία χρόνια σπουδών μου στη Λάρισα ήταν τα καλύτερα, καθώς αγάπησα την πόλη αλλά και τα κορίτσια που παίζουμε μαζί στην ΑΕΛ και πέρυσι είχαμε την επιτυχία αυτή της ανόδου στη Β΄εθνική. Μέχρι τώρα η ομάδα τα πάει πάρα πολύ καλά. Οι στόχοι οριοθετούνται από την διοίκηση και πιστεύω πως στο τέλος της χρονιάς η ομάδα θα πετύχει τον στόχο που έχει θέσει από το καλοκαίρι».

- Σε λίγες ημέρες θα αποχωρήσεις από την ΑΕΛ λόγω και των σπουδών σου που φθάνουν προς το τέλος τους στην πόλη της Λάρισας. Σκέφτεσαι να συνεχίσεις το ποδόσφαιρο;

«Όχι. Το ποδόσφαιρο τελειώνει για εμένα εδώ. Ξεκίνησα με την ΑΕΛ και τελείωσα με την ΑΕΛ. Είναι κάτι που θα το θυμάμαι για πάντα».

- Ποιος είναι ο φετινός στόχος της ΑΕΛ;

«Στόχος για την ΑΕΛ είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής και να κερδίσει την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία».

ΑΓΓΕΛΟΥ-2

- Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ;

«Ο κόσμος έρχεται ολοένα και περισσότερο στο γήπεδο και αρχίζει σιγά - σιγά να αγαπά το γυναικείο ποδόσφαιρο. Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ δεν ξεχωρίζει από την ανδρική ομάδα αλλά φαίνεται μέσα στο γήπεδο ο διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού που παίζουν οι δύο ομάδες».

- Θα ήθελες να ευχηθείς κάτι τελευταίο στην ομάδα της ΑΕΛ;

«Θα ήθελα να ευχηθώ η ομάδα μου να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται και να υλοποιήσει τους φετινούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Για μένα η ΑΕΛ θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου και θα την παρακολουθώ αν και θα βρίσκομαι μακρυά από αυτή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για αυτό το υπέροχο ταξίδι που μου πρόσφεραν τα τελευταία δύο χρόνια».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο cafe bar restaurant «Passerella», τους ανθρώπους τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση