ΜΠΟΥ-1

Μία από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει με την μέχρι τώρα παρουσία τους στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος για την ΑΕΛ, είναι η Μαριάννα Μπούμπα!

Η Μαριάννα μίλησε για την δική της ιστορία, για τον ερχομό της στην ΑΕΛ, για τον προσωπικό της στόχο αλλά και για την προπονητική και την ακαδημία των «βυσσινί».

- Μαριάννα, πες μας δύο λόγια για σένα...

«Είμαι στην ηλικία των 22 ετών, έχω σπουδάσει στην σχολή ΤΕΦΑΑ στην Αθήνα κι εκεί έπαιζα ποδόσφαιρο στην ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού τα τελευταία χρόνια. Ήμασταν στην Γ΄εθνική και κερδίσαμε την άνοδο στην Β΄εθνική. Επέστρεψε στα Φάρσαλα από όπου και κατάγομαι, ήθελα να συνεχίσω το ποδόσφαιρο κι έτσι ήρθα στην ΑΕΛ».

- Ποιος είναι ο λόγος που αποφάσισες να παίξεις ποδόσφαιρο και όχι κάποιο άλλο άθλημα;

«Η αλήθεια είναι πως παλαιότερα και όταν ήμουν στο σχολείο, έκανα στίβο, όμως λόγω πολλών τραυματισμών σταμάτησα. Στην σχολή που ήμουν και στην πρώτη χρονιά, επέλεξα το ποδόσφαιρο και ο καθηγητής που είχα με ενέπνευσε να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά, άργησα να ξεκινήσω να παίζω ποδόσφαιρο».

- Πως προέκυψε το καλοκαίρι η συμφωνία σου με την ΑΕΛ;

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα κανονίσει να φύγω από την Αθήνα. Η απόφαση πάρθηκε ξαφνικά και αφού γύρισα στα Φάρσαλα είχα πει πως δεν θα συνεχίσω να παίζω μπάλα. Έγινε μία πρώτη επαφή με την διοίκηση της ομάδας, είχα έρθει το καλοκαίρι σε μία προπόνηση, μου άρεσαν τα πράγματα που είχα δει και η οργάνωση κι έτσι φθάσαμε σε συμφωνία».

- Πως είδες τα πράγματα στην προετοιμασία και πως περιμένεις να είναι η φετινή χρονιά;

«Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις αλλά δουλέψαμε σκληρά και στην προετοιμασία που είχαμε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε, παρότι είχαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Για μένα η ομάδα μου ήταν καλύτερη και θα έπρεπε να είχαμε πάρει την νίκη. Δεν μιλάμε για ατυχία και στο δεύτερο παιχνίδι ήμασταν σαφώς καλύτερες, άλλωστε το αποδεικνύει και το σκορ. Στην συνέχεια, πιστεύω θα γίνουμε ακόμη καλύτερες».

- Ποιος είναι ο φετινός στόχος της ΑΕΛ;

«Φετινός μας στόχος είναι να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία γίνεται και στο τέλος να έρθει η άνοδος στην Α΄εθνική».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Προσωπικός μου στόχος για φέτος είναι να γίνομαι καθημερινά καλύτερη και ως αθλήτρια αλλά και ως προπονήτρια που είμαι στην ακαδημία της ομάδας».

- Ποιες ήταν οι καταστάσεις που έζησες στην Ολυμπιάδα Υμηττού; Πιστεύεις πως θα είναι το ίδιο και εδώ;

«Και η Γ΄εθνική έχει δυνατές ομάδες όπως και η Β΄. Πέρυσι, όσα παιχνίδια παίζαμε ήταν ντέρμπι. Δεν υπήρχε εύκολος αγώνας. Έτσι είναι και φέτος. Η μόνη διαφορά φέτος είναι πως οι ομάδες είναι πιο έμπειρες, αλλά όλες έχουν στόχο την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Όλες τις ομάδες πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο ζήλο και να μην χαλαρώνουμε ποτέ».

ΜΠΟΥ-2 

- Ο κόσμος της Λάρισας θεωρείς πως είναι δίπλα στην ομάδα;

«Παίξαμε έναν αγώνα εντός έδρας φέτος στα επίσημα παιχνίδια και είχαμε πολύ κόσμο. Αυτό, δεν νομίζω να γίνεται σε πολλές ομάδες με τόσους φιλάθλους. Σε άλλες ομάδες πηγαίνουν στα γήπεδα μόνο οι γονείς και βλέπουν τα παιδιά τους. Εάν αναλογιστούμε πως είναι γυναικείο ποδόσφαιρο, φαίνεται πως ο κόσμος ενδιαφέρεται και βλέπει πως πάει να γίνει μία καλή δουλειά στην ομάδα αυτή».

- Τέλος, είσαι προπονήτρια στην ακαδημία της ΑΕΛ. Ήταν κάτι που ήθελες, το περίμενες να γίνεις προπονήτρια σε κάποιο τμήμα της γυναικείας ομάδας;

«Τα κορίτσια είναι σε καλή κατάσταση και το μόνο που τους έλειπε ήταν να έχουν μία σωστή καθοδήγηση. Αυτό, προσπαθώ να κάνω σε συνεργασία με τον προπονητή μας κ. Αχιλλέα Μαστοροδήμο. Θέλουμε να γίνει μία σωστή δουλειά. Το ήθελα πολύ κι έκανα κάποιες προπονήσεις και στην ομάδα του Υμηττού, όχι όμως σε τέτοιο επίπεδο σαν την ΑΕΛ. Τώρα που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, θέλω να προσπαθήσω να το βγάλω εις πέρας και να γίνομαι συνεχώς καλύτερη σε αυτό το κομμάτι».

* Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο αθλητικό κέντρο «Athletic Hall», τους ανθρώπους τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.

**Από εδώ μπορείτε  να παρακολουθήσετε τις φάσεις και τα γκολ με τον Αγροτικό Αστέρα.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση