TRIK-AEL-1

Με φιλικό παιχνίδι στα Τρίκαλα συνεχίστηκε η προετοιμασία για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ αντιμετώπισε χθες Σάββατο στο γήπεδο της Κρηνίτσας, την ομάδα των Τρικάλων η οποία από φέτος θα αγωνίζεται στην Α' εθνική κατηγορία και με αυτό το φιλικό ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και η ΑΕΛ έδειξε πιο έτοιμη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια.
Η ομάδα των Τρικάλων εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της ΑΕΛ και άνοιξε το σκορ στο 8'. Το παιχνίδι κύλησε με την ομάδα των Τρικάλων να έχει την ελαφρά υπεροχή και να κάνει ακόμα τρεις φάσεις για γκολ ενώ μία πολύ καλή ευκαιρία είχε και η ΑΕΛ με την Χριστοφορίδη.

TRIK-AEL-2

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε. Η ΑΕΛ ήταν αυτή που θα μπορούσε στο 69' να ισοφαρίσει με το πέναλτι που κέρδισε η Μαρία Χριστοφορίδη αλλά δεν κατάφερε να εκτελέσει εύστοχα η Λόγγου.
Τελικά η ομάδα των Τρικάλων κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα στο 87' και στο 91'.

Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν
Βλασιάδου, Λιάγγα, Σωτηριάδη, Ρήγα, Πούλιου, Πουρλιώτη, Βοϊκλή, Σιμούλη, Χριστοφορίδη, Γαγάρα, Λόγγου
Αλλαγές: Παπαδοσπυριδάκη, Μιρτάϊ, Μπελμεζά, Κατσιώτη, Σακελλάρη

Μαζί με την Γυναικεία ομάδα στα Τρίκαλα βρέθηκαν και τα κοριτσάκια ηλικίας U-11 από την Ακαδημία της ΑΕΛ, τα οποία και αγωνίστηκαν με το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας από τα Τρίκαλα.
Σε αυτό το παιχνίδι η ΑΕΛ επικράτησε με σκορ 1-2 με γκολ των Μούκα και Στυμονιάρη.

TRIK-AEL-3 TRIK-AEL-6

Για την ΑΕΛ αγωνίσθηκαν: Αρζουμανίδου, Παυλοπούλου, Γκαντούλη, Χασανούδη, Μίσσια, Μούκα, Στυμονιάρη, Σκοτινιώτη, Κουμπαρά, Ζαχείλα, Τσιάρα, Γκαντούνα, Πλαβογιώργου

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία και τους εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί για την ΑΕΛ με ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, την ερχόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την ομάδα της Χαλκίδας στο στάδιο Αλακαζάρ στις 13:00.

Υπενθυμίζουμε ότι κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές για την Ακαδημία των κοριτσίων της ΑΕΛ, όπου φέτος θα λειτουργήσουν δύο τμήματα ηλικίας U-15 και U-11.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 6973826490.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση