SYN-POUL-3

Ακόμη μία παίκτρια από την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ έδωσε συνέντευξη και σειρά πήρε η Χρύσα Πούλιου που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και φορά τα «βυσσινί» εδώ και ένα χρόνο.

Η μία εκ των αρχηγών της ΑΕΛ την περσινή χρονιά λοιπόν Χρύσα Πούλιου, μίλησε για την παρουσία της στην ομάδα, για τους στόχους που έχουν τεθεί φέτος αλλά και για τον προσωπικό της στόχο με τους «βυσσινί».

-Χρύσα, αρχικά πες μας δύο λόγια για σένα.

«Έίμαι στην ηλικία των 23 ετών και κατάγομαι από τα Τρίκαλα. Ξεκίνησα την καριέρα μου από τις Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων και αγωνίσθηκα στην ομάδα αυτήν για οκτώ χρόνια σε Β΄και Α΄εθνική. Συνέχισα δύο χρόνια μετά και πάλι στην Α΄εθνική με τα Μετέωρα και έπειτα δύο χρόνια στον σύλλογο του Α.Ο.Τ.. Τώρα, βρίσκομαι για δεύτερο χρόνο στην ΑΕΛ, πέρυσι μία από τους αρχηγούς και αγωνίζομαι στο κέντρο της άμυνας».

- Πιστεύεις πως την περσινή χρονιά στην Γ΄εθνική, ήρθε εύκολα η άνοδος στην πιο πάνω κατηγορία για την ΑΕΛ;

«Θεωρώ πως είχαμε μία εύκολη χρονιά πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής, καθώς είχαμε παθητικό ένα γκολ και αυτό σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Φέτος, πιστεύω πως θα είναι μία πιο δύσκολη χρονιά σε σχέση με πέρυσι».

- Η φετινή χρονιά θα είναι ίδια με την περσινή ή θα είναι διαφορετική;

«Από την εμπειρία που έχω, η Β΄εθνική είναι μία δύσκολη κατηγορία και κάθε παιχνίδι έχει τις παγίδες του αλλά και τις ιδιαιτερότητες του. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και να αγωνιζόμαστε σκληρά σε κάθε αγώνα».

- Ποιος είναι ο φετινός στόχος της ΑΕΛ αλλά και ο προσωπικός σου;

«Πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην Β΄εθνική. Φυσικά, όλοι θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, εάν έρθει η άνοδος θα μας χαροποιήσει. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ΑΕΛ και να εξελιχθώ όσο περισσότερο γίνεται».

- Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

«Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ, ενώ επηρεάστηκα και από τον πατέρα μου, όπου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο παρελθόν. Το ποδόσφαιρο μου άρεσε από μικρή, καθώς έπαιζα μπάλα με τα αγόρια».

SYN-POUL-1 SYN-POUL-4

- Θεωρείς πως ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας πηγαίνει στο γήπεδο για να δει την Γυναικεία ομάδα ή μόνο την ανδρική ομάδα της ΑΕΛ;

«Ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας γενικά στηρίζει την ΑΕΛ. Είτε αυτό είναι ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ, είτε ακόμη και στίβος, ο κόσμος στηρίζει την ομάδα που λέγεται ΑΕΛ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς όταν ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να μας δει».

- Πως βλέπεις την μέχρι τώρα προετοιμασία που γίνεται στην ομάδα;

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή μας κ. Αχιλλέα Μαστοροδήμο, εμείς κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και γενικά τα πράγματα μέχρι τώρα πάνε όπως πρέπει».

- Πως προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ προς εσένα και ο ερχομός σου στην ομάδα της Λάρισας;

«Γνώρισα τον προπονητή μας από τις άλλες αθλήτριες, μου άρεσε η δουλειά του και θεώρησα πως μέσα από την σκληρή δουλειά θα είχα πολύ καλή εξέλιξη κι εγώ η ίδια. Ήρθα στην ΑΕΛ, καθώς η ΑΕΛ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και φυσικά αυτό με κάνει να δίνω συνεχώς τον καλύτερο μου εαυτό».

- Τέλος, κάνε μας μία μικρή σύγκριση με πράγματα που έχεις δει στην ΑΕΛ, που στις παλαιότερες ομάδες σου δεν είδες.

«Γενικά, το γυναικείο ποδόσφαιρο προχωρά στην Ελλάδα. Η οργάνωση που υπάρχει στην ΑΕΛ δεν την έχω δει στα άλλα σωματεία που έχω αγωνισθεί στο παρελθόν. Είναι όλα πολύ ωραία για εμάς, καθώς υπάρχει και πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση. Αυτό είναι καλό, καθώς θα βοηθήσει αρκετά τα νέα κορίτσια που έρχονται από πίσω και εννοώ την ακαδημία της ομάδας».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο cafe bar restaurant «Passerella», τους ανθρώπους τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση