TERMATA

Με δύο νεαρές τερματοφύλακες συνεχίζεται η ενίσχυση στην Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα γκολπόστ των «βυσσινί» θα βρίσκονται την νέα χρονιά η Ζωή Νάση και η Έλενα Παπαδοσπυριδάκη.

Πρόκειται για δύο νεαρές παίκτριες, όπου η πρώτη κατάγεται από την Ελασσόνα, έπαιζε στον Βόλο 2004 στην Α' Εθνική, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Κορασίδων και είναι κόρη του προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΛ Καλλονής και πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Παναγιώτη Νάση.

Όσον αφορά την δεύτερη, πρόκειται για την 20χρονη φοιτήτρια στη Λάρισα όπου κατάγεται από την Κρήτη, αγωνίζονταν στον Κένταυρο Λάρισας και ξεκίνησε την καριέρα της στον ΑΟ Τυμπακίου και έχει πολλές παρουσίες στην Γ΄και Β΄εθνική.

Μαζί με την Παναγιώτα Βλασιάδου από πέρυσι και με τις δύο αυτές παίκτριες να καλύπτουν την εστία της ΑΕΛ για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής, η ΑΕΛ «κλειδώνει» τη θέση του τερματοφύλακα.

Στα αγωνιστικά η ΑΕΛ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και αυτή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό αγώνα, με τις Ελπίδες Καρδίτσας, ομάδα που αγωνίζεται στην Α' Εθνική κατηγορία, η οποία μάλιστα τα δύο τελευταία χρόνια τερμάτισε σε 2η και 3η θέση αντίστοιχα.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας, στην Φιλιππούπολη, στις 16:30 και η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση του γηπέδου την διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας και ειδικά τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Λάζαρο Παπαδούλη.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση