2

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και με τα «βυσσινί» την νέα χρονιά θα αγωνίζονται ακόμη δύο κορίτσια.

Συγκεκριμένα, δύο πρώην παίκτριες του Κένταυρου απέκτησε σήμερα η ΑΕΛ και αυτές είναι οι Ραφαέλα Σαχναζαριάν και Κατερίνα Ζαχαρά.

H πρώτη αγωνίζεται σαν επιθετικό Χαφ και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Βόλο, Μαγνησιακό και Τρίκαλα και έχει πολλές παρουσίες σε Α΄και Β΄εθνική, ενώ η δεύτερη αγωνίζεται στον χώρο της κεντροάμυνας και  έχει ξεκινήσει την καριέρα της στον Άρη Θεσσαλονίκης και πέρυσι φορούσε την φανέλα της λαρισινής ομάδας.

Αποκτήθηκαν δύο σημαντικές παίκτριες, όπου αναμένεται να δώσουν πολλές λύσεις τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα για την ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ακόμη 3 - 4 μεταγραφικές κινήσεις.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι συνεχίζουν να κυκλοφορούν οι κάρτες εισόδου για τους αγώνες της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου από τα γραφεία στη ΘΥΡΑ-3 στο στάδιο Αλκαζάρ και στα κεντρικά γραφεία του Σωματείου στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, 3ος όροφος.

Ξεκίνημα και για την Ακαδημία των κοριτσιών

PC130090

Έναρξη των προπονήσεων για την Ακαδημία κοριτσιών της ΑΕΛ θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα.

Όλες οι νεαρές αθλήτριες καλούνται να βρίσκονται την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:45, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στον «ΙΚΑΡΟ», με αθλητική περιβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 6973826490.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση