1h PROPO 2015

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, καθώς δικής της θα πρέπει να θεωρείτε η Δήμητρα Ρήγα!

Η 18χρονη Λαρισαία αθλήτρια που αγωνίζονταν για αρκετά χρόνια στις Ελπίδες Καρδίτσας στην Α' Εθνική, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στους «βυσσινί», με τον τεχνικό Αχιλλέα Μαστοροδήμο να νιώθει μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αυτό.

Να τονισθεί, πως η ΑΕΛ αποκτά μία ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή, όπου αναμένεται να βοηθήσει τη νέα χρονιά, με την Ρήγα να έχει αγωνισθεί τόσο στις κορασίδες όσο και στις νεανίδες με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στον κ. Δημήτριο Κουτσονάσιο και στην Διοίκηση της ομάδας της Καρδίτσας για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

1h PROPO 2015-3 1h PROPO 2015-5

Ακόμη, χθες το απόγευμα και στο Στάδιο Αλκαζάρ η ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Αχιλλέα Μαστοροδήμου.
Το παρόν έδωσαν αρκετά μέλη του Δ.Σ. ανάμεσά τους ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Νίκος Κυριακού και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Νάκας, όσο και μέλη της επιτροπής Ποδοσφαίρου της Γυναικείας ομάδας.
Όλοι τους δήλωσαν ευχαριστημένοι από την πρώτη «γεύση» που πήραν, με την συνέχεια να είναι ανάλογη ευελπιστώντας σε κάτι καλό και θετικό, όπου θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας!

1h PROPO 2015-1 1h PROPO 2015-2

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλες οι αθλήτριες που ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ΑΕΛ από την περσινή αγωνιστική περίοδο, αρκετοί μεταγραφικοί στόχοι και κάποιες νεαρές κοπέλες υπό δοκιμή.
Οι προπονήσεις θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου όπου και η ομάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση