×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

 kentriki

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ νίκησε και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, μέσα στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων την ομάδα των Αμαζόνων με σκορ 6-0.

Το παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 4 Απριλίου, μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της ΑΕΛ, όμως αυτό δεν επηρέασε την απόδοση των κοριτσιών, τα οποία και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σε αυτόν τον αγώνα.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού κάνοντας και αρκετές φάσεις οι οποίες όμως δεν βρήκαν στόχο.
Τελικά το σκορ άνοιξε για την ΑΕΛ η Μαρία Χριστοφορίδη στο 24ο λεπτό με ωραίο σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Το 0-2 πέτυχε η Δήμητρα Λιάγγα με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από τη περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ της Χριστοφορίδη όπου η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στρώθηκε στην σκόρερ. Το 0-3 σημείωσε η Χριστοφορίδη με κοντινό πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά της Τσούκα και το 0-4 η Χατζηλιόντα με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει και πέτυχε άλλα δύο τέρματα, το πρώτο στο 52' με την Τσούκα η οποία μετά από ωραία συνεργασία με την Χριστοφορίδη βρέθηκε απέναντι από την τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα και το τελικό 0-6 ήρθε να διαμορφώσει και πάλι η Χριστοφορίδη στο 58ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από πολύ ωραία μπαλιά της Χατζηλιόντα.

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Βοϊκλή, Λιάγγα(58'), Πούλιου, Τσία, Τσούκα(75'), Σιμούλη, Καψάλη, Χατζηλιόντα, Σακελλάρη(51'), Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Αγγέλλου(51'), Ακριβούλη(58'), Παπατριανταφύλλου(75')
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου, Σωτηριάδη, Κούκου, Ζαχαριάδη

Την τελευταία αγωνιστική του Ομίλου η ΑΕΛ κάνει το ρεπό της και έτσι θα δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι για να κρατηθεί η ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Υ.Γ. Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Αμαζόνων για την φιλοξενία τους όπως και για την συνεργασία τους στην αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα.

Εδώ μπορείτε να δείτε βίντεο με τις φάσεις του αγώνα.

Εδώ μπορείτε να δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση