×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ επικράτησε με σκορ 1-0 επί της ομάδας των Μετεώρων κάνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο της ομάδας στη Β' Εθνική κατηγορία.
Η ΑΕΛ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε την υπεροχή και έκανε αρκετές φάσεις απέναντι σε μία ομάδα που ήτανε πολύ καλά οργανωμένη πίσω στην άμυνα και δεν άφηνε εύκολα ανοιχτούς χώρους.

 

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι της Μαρίας Χριστοφορίδη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός μπορεί να έπεσε λίγο όμως η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει και τελικά οι προσπάθειες της απέδωσαν καρπούς στο 53' όταν σε εκτέλεση φάουλ της Χατζηλιόντα από τα πλάγια, η παίκτρια των Μετεώρων, Διβανέ «απέκρουσε» τη μπάλα με τα χέρια μέσα στη μικρή περιοχή, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κρητικό, παρά μονάχα να καταλογίσει το πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ.

Πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει, με περίσσιο θάρρος, η  δεκατετράχρονη Παναγιώτα Ακριβούλη, η οποία και ευστόχησε.

 

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο με την ΑΕΛ όμως να συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει και δεύτερο τέρμα ώστε να κλειδώσει το αποτέλεσμα.

Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τις παίκτριες της ΑΕΛ να ξεσπούν σε τρελούς πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια, ενώ ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν και ο προπονητής της ομάδος, Αχιλλέας Μαστοροδήμος, τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την πολύ καλή εμφάνιση.

 

ΑΕΛ - Α.Σ.Μετέωρα 1-0 (Ακριβούλη - 53')   -   Κρητικός, Γόργορης, Μεταξιώτης (Συνδέσμου Θεσσαλίας)
Κίτρινες: ΑΕΛ - Σιμούλη, Χριστοφορίδη, Χατζηλιόντα, ΜΕΤΕΩΡΑ - Σκαρλέα, Μήτα, Διβανέ, Μαργαρίτη

Προπονητής: Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου Παναγιώτα, Κούκου Παναγιώτα(87'), Λιάγγα Δήμητρα, Τσία Ειρήνη, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Βοϊκλή Αντωνία, Σιμούλη Ελένη,
Τσούκα Ρομίνα(61'), Χριστοφορίδη Μαρία, Χατζηλιόντα Αγαλΐα, Ακριβούλη Παναγιώτα(76').
Αλλαγές: 61' Φερεντίνου Αγγελίνα, 76' Καψάλη Αντζυ, 87' Σακελλάρη Σοφία
Στον πάγκο βρέθηκαν: Αρζουμανίδου Ευτυχία, Ζαχαριάδη Κέλλυ, Παπατριανταφύλλου Τζίνα, Κατσιώτη Μαρία.

Α.Σ.Μετέωρα
Νέστορα, Μαργαρίτη, Δραγατογιαννη, Σίσκου, Διβανέ, Τσαρέα, Ευθυμίου, Κουτσιανίτη, Κελεπούρη(66' Ανδρέου), Μήτα, Σκαρλέα(73' Κουτηλεκου).

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση περισσότερα από 300 άτομα και η ομάδα της ΑΕΛ τους ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξή τους.

Η διοίκηση της ΑΕΛ επίσης οφείλει να ευχαριστήσει για ακόμα μία φορά όλους όσους έχουν βοηθήσει την Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε γεύμα στο νέο κατάστημα "ΕΛΙΞΗΡΙΟ" επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, το οποίο και ήταν μία προσφορά του κ. Τέλη Γκούμα.

 

Εδώ μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα και

εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα από το φακό του φωτογράφου Νίκου Κούτρα, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για το πλούσιο υλικό.

embed video plugin powered by Union Development

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση