H πολυετής πορεία του Γιάννη Παπαχρήστου στο ελληνικό μπάσκετ χαρακτηρίζεται από την ουσιαστική αγωνιστική παρουσία του, καθώς σε κάθε σύλλογο που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του έχει προσδώσει μεγαλύτερη δυναμική. Σ' αυτό το πλαίσιο, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Παπαχρήστος επιστρέφει, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε και σφραγίστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο σήμερα.

Ο Γιάννης έχει αγωνιστεί με την ΑΕΛ ΓΣ στην Α1 Εθνική Κατηγορία, την περίοδο 2006-2008, ενώ είχε προηγηθεί η συμμετοχή του στην Α1 με τον ΓΣΛ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην πρώτη κατηγορία με τις ομάδες των ΠΑΟΚ, Σπόρτινγκ, Τρικάλων και ΓΣ Ολύμπια. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Β' Εθνική ως μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων 1928.

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο Γιάννης Παπαχρήστος θα αποτελέσει ένα βασικό κομμάτι της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχει και τον καλωσορίζουμε θερμά στην ομάδα!

Ο ίδιος δήλωσε τα εξής: «H AEΛ είναι μία ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι νοικοκυρεμένη και ότι διαθέτει οργάνωση. Και διαθέτει ανθρώπους που ξέρουν το άθλημα του μπάσκετ. Έδειξαν με σωστό τρόπο το ενδιαφέρον τους για συνεργασία και σε συνδυασμό με τη δική μου θέληση συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε μαζί τη νέα χρονιά. Υγεία να έχουμε και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν για τη νέα χρονιά».

Τις επόμενες ημέρες η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι σε θέση ν' ανακοινώσει νέες συμφωνίες με παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα χρονιά.

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση