Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον, μέχρι πρότινος, αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κονδυλόπουλο, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για όλα αυτά που προσέφερε εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων στην οικογένεια των «βυσσινί».

Ο Δημήτρης υπηρέτησε για 13 συνεχόμενα χρόνια την ομάδα, από τις ακαδημίες της μέχρι και την άνοδο και τη συμμετοχή στη Β' Εθνική κατηγορία, συμβάλλοντας κι αυτός στο να επιτευχθούν οι στόχοι της κάθε χρονιάς και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση με την προσπάθεια, την επιμονή, τη δουλειά και την αφοσιώση στο Σωματείο μας.

Η ΑΕΛ και ο Δημήτρης Κονδυλόπουλος θα κάνουν ένα «διάλειμμα» στη συνύπαρξή τους στον αγωνιστικό χώρο, και ευχή μας είναι οι συγκυρίες στο μέλλον να επιτρέψουν και πάλι τη συνέχιση της κοινής πορείας.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
«Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες της ΑΕΛ που μου έδωσαν τη δυνατότητα όλα αυτά τα χρόνια να είμαι μέλος της ομάδας. Στόχος όλων μας ήταν η ΑΕΛ να έρθει στη θέση που της αξίζει και πρέπει να βρίσκεται. Εύχομαι η ΑΕΛ να τα καταφέρει τη νέα χρονιά σε όλα τα επίπεδα, είτε στη Β' Εθνική είτε στην Α2 εφόσον προκύψει άνοδος. Η καρδιά μου θα είναι πάντα βυσσινί και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν».

Επόμενοι Αγώνες

Καμία εκδήλωση